Haberler

Yukatel Denizlispor maçından notlar

Güncelleme:

Fatih Terim'den 6 değişiklikMuslera 220 gün sonra döndüKaptanlık pazubandı yeniden Muslera'daYalçın Koşukavak 2 ismi değiştirdiATA SELÇUK / İSTANBUL - Süper Lig'in 20'nci haftasında Galatasaray, kendi sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk etti.

Fatih Terim'den 6 değişiklik

Muslera 220 gün sonra döndü

Kaptanlık pazubandı yeniden Muslera'da

Yalçın Koşukavak 2 ismi değiştirdi

ATA SELÇUK / İSTANBUL  - Süper Lig'in 20'nci haftasında Galatasaray, kendi sahasında Yukatel Denizlispor'u konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayan karşılaşmada hakem Suat Arslanboğa düdük çaldı. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Volkan Ahmet Narinç üstlendi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımının ligin 19'uncu haftasında oynadığı Beşiktaş derbisinin ilk 11'ine göre 6 değişikliğe gitti. Beşiktaş maçında sakatlanan Oğulcan Çağlayan ve Şener Özbayraklı ile aynı karşılaşmada kırmızı kart gören Mbaye Diagne'nin yanı sıra Okan Koçuk, Christian Luyindama ve Oghenekaro Etebo ilk 11'de yer almadı. Bu oyuncuların yerine 220 gün sonra sahalara dönen Fernando Muslera, sakatlığı sona eren Sofiane Feghouli, Ryan Donk, Martin Linnes, Emre Akbaba ve Ryan Babel yer aldı.

Galatasaray sahaya şu ilk 11'le çıktı: Muslera - Linnes, Donk, Marcao, Saracchi, Taylan Antalyalı, Belhanda, Emre Akbaba, Feghouli, Arda Turan, Babel.

MUSLERA 220 GÜN SONRA DÖNDÜ

Galatasaray'ın Yukatel Denizlispor ile oynadığı Süper Lig 20'nci hafta müsabakasında sarı kırmızılı takımın deneyimli kalecisi Fernando Muslera, 220 gün sonra sahalara döndü.

Süper Lig'de 2019-2020 sezonunun 27'nci haftasında Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'a konuk olduğu karşılaşmada aldığı darbe sonucunda sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edilen Fernando Muslera, Yukatel Denizlispor maçıyla birlikte formasına kavuştu.

KAPTANLIK PAZUBANDI YENİDEN MUSLERA'DA

220 gün yeşil zeminden uzak kalan Muslera, sarı kırmızılı takımın Yukatel Denizlispor ile oynadığı maçta hem formasını hem de kaptanlık pazubandını geri aldı. Muslera, sakatlığını atlattıktan sonra çıktığı ilk maçta Arda Turan'dan kaptanlık pazubandını aldı ve koluna geçirdi.

YALÇIN KOŞUKAVAK 2 İSMİ DEĞİŞTİRDİ

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, takımının ligin 19'uncu haftasında oynadığı Atakaş Hatayspor maçının ilk 11'ine göre 2 ismi değiştirdi. Koşukavak; Özer Özdemir ve Mesanovic'in yerine Bergdich ve Rodallega'ya şans tanıdı.

Denizlispor'un sahaya çıktığı ilk 11 şu şekilde: Pantilimon - Lopes, Muhammet Özkal, Fabiano, Bergdich, Murawski, Dossevi, Sacko, Recep Niyaz, Sagal, Rodallega.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title