Haberler

Galatasaray bu tabloya hiç alışkın değil! Orta saha sıfır çekti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Zajc 8, Beşiktaş'ta Josef 4 gole imza atarken, Sarı-Kırmızılılarda Terim ve Domenec'in 6 ve 8 numara tercihleri hücumda çok yetersiz kaldı. Bu durum Galatasaray'ı ligde direkt etkiledi.

Sezon başında 11 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray , ara transfer döneminde 4 takviye daha yaptı. Aytaç Kara ve Gustavo Assunçao'nun ardından Erick Pulgar da orta sahaya çare olamadı.

KATKISIZ İKİLİ

Fatih Terim ve Domenec Torrent'in 6-8 numara pozisyonlarında tercihi Taylan Antalyalı-Berkan Kutlu ikilisi oldu. Taylan ve Berkan, sezon sonuna yaklaşılmasına rağmen henüz gol atmayı başaramadı. Fenerbahçe 'nin 2-0 kazandığı derbide perdeyi açan isim olan Zajc gol sayısını 8'e çıkardı.

Galatasaray bu tabloya hiç alışkın değil! Orta saha sıfır çekti

SIFIR ÇEKTİLER

Alanya maçında ağları havalandıran Beşiktaş'ın ön liberosu Josef de Souza ise 4 gole ulaştı. Sabah'taki istatistik haberinde fark ortaya çıktı. Ezeli rakiplerinin aksine Galatasaray orta saha merkezinden skor katkısı alamadı. Taylan 38, Berkan ise 42 maça çıkmasına rağmen hücumda yetersiz kaldı. Sarı-kırmızılı takım, son şampiyonluğunu yaşadığı 2018-19 sezonunda ön liberosu Fernando, orta sahanın göbeğinde oynayan Ndiaye ve Belhanda'nın kritik golleriyle mutlu sona ulaşmıştı. Taylan ve Berkan'ın sıfır çektiği sezonda Galatasaray dibe vurdu.

Kaynak: Spor

Taylan Antalyalı Fatih Terim Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

sadece kadir:

Terim bu Berkana 4 m euro verdirdi. Taylanı da göğe sığdıramadı. bunlar yüzünden 30 gol yedik. gol ise hiç yok.bu kadar vahim bir tablo sergilememişti. umarım sezon sonu ikisi de gider. bir takımı şampiyon ve başarılı yapan orta sahasıdır. bugün Gs bu durumdaysa bu ikili sayesinde.

11
1
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Fatih hoca'yı çok severim ama bu takımın bugünkü haline gelmesinde aslan payı onundur. Berkan ve Taylan'ın faydasızlığını bütün alem gördü o görmedi. Yediğimiz gollerin çoğu bunların yüzünden. Bu seneyi haketti takım. Umarım seneye tablo değişir

9
0
yanıtYanıtla
RAMAZAN T.:

bu 2 zigon sehep suratlı yüzünden bu sene orta saha namına hiçbişey yok.taylan oynayacağına 1 kişi eksik oynayın daha iyi.sezon sonu büyük bir kadro yapılanması gerekiyor arda,babeli,feghouli,ömer bayram gibi yaşı geçmiş kendi geçmişler ile yol ayrılmalı

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title