Haberler

Galatasaray, Bandırmaspor'u 4-2 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı

Güncelleme:

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 1. Lig takımı Bandırmaspor'u 4-2 yenerek çeyrek finale çıktı. Sarı-kırmızılılara galibiyeti getiren golleri Davinson, Halil Dervişoğlu, Tete ve Carlos Vinicius attı.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Süper Lig devi Galatasaray sahasında 1. Lig takımı Bandırmaspor'u konuk etti. Bandırmaspor'u 4-2 yenen Aslan, çeyrek finale çıktı.

DAVINSON PERDEYİ AÇTI

Seyircisi önünde maça hızlı başlayan sarı-kırmızılılar, mücadelenin 27. dakikasında Davinson ile 1- 0 öne geçti.

Galatasaray, Bandırmaspor'u 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı

ASLAN'DAN ART ARDA GOLLER

Attığı gol sonrası baskıyı arttıran Aslan 36'da penaltıdan Halil'in attığı golle durumu 2-0'a getirdi. İlk yarının son anlarında da mücadeleyi bırakmayan Okan Buruk'un öğrencileri, 41. dakikada Tete ile farkı 3'e çıkardı.

SERGEN SAHNEDE

Maçın ilk yarısının bitimine saniyeler kala Bandırmaspor'da sahneye çıkan Sergen attığı golle farkı 2'ye indirdi. Durum 3-1 oldu.

Galatasaray, Bandırmaspor'u 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kaldı

İkinci yarıya etkili başlayan konuk takım Bandırmaspor, 60. dakikada Mustafa'nın attığı golle farkı 1'e indirdi. Ama karar ofsayt. Bandırmaspor, Mulumba'nın golüyle 77'de durumu 3-2'ye getirdi.

ASLAN TURLADI

Galatasaray, 90+5'te Carlos Vinícius'un golüyle 4-2 kazandı. Mücadeleyi kazanan sarı-kırmızılılar Fâtih Karagümrük'ün ardından çeyrek finale kalan 2. takım oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

murat çoban:

Bence Manşet Başlığı Yanlış Olmuş. “ VAR İLE TURU GEÇEN SÜPER LİG TAKIMI “ diye yazılı olmalıydı. Resmen BANDIRMA SPORU Alt Küme Tamı Olarak Gördünüz ve Ezdiniz. Bu Maç Resmen VAR’ın VAR OLMADIĞINI Bize Bitmez Daha Gösterdi. Maçı Hakemler Değil VAR Odası Yönetti.

22
25
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

var olmasa ligdeki gibi 2 penaltımızı yiyecektiniz yine. iyi ki VAR uygulandı. var geldiğinden beri şampiyon olamayanlar düşünsün.

yanıt2
yanıt7
Serdal ÖZÇELİK:

Nasıl bir haber sayfası bu. Daha maçın skorunu bile bilmiyor.

25
2
yanıtYanıtla
Serdal ÖZÇELİK:

Maç 4-2 bitti. Siz ilk yarıda kalmışsınız.

21
1
yanıtYanıtla
murat çoban:

Maçın Skoru Belli… VAR : 4 BANDIRMA : 2

yanıt13
yanıt9
Selim Kılıç:

Bu nasıl bı haber doğruluğu bile yok skor 3-1 mi bitti

14
0
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Haber sayfası zaten 4-2 belirtmiş nasıl okuyorsunuz

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title