Haberler

Galatasaray, Alexander Sörloth'un kiralanması için girişimlere başladı

Güncelleme:

Galatasaray, Alexander Sörloth'un kiralanması için düğmeye bastı. RB Leipzig ile Trabzonspor arasında yapılan 'transfer önceliği' anlaşmasının aşılması için de çözüm aranıyor.

Alexander Sörloth'un yeni adresi Galatasaray olabilir! Sarı-kırmızılılar, devre arasında santrfor bölgesinde yeni bir operasyon planlıyor. Radamel Falcao'nun hem verimsizliği hem de yüksek ücreti yönetimi yeni arayışlara iterken Sörloth ismi gündeme geldi.

Trabzonspor'da gol krallığı yaşayıp taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin saygısını kazanan Sörloth, yaklaşık 20 milyon Euro'ya gittiği Rb Leipzig'de beklentilerin altında kaldı.

FALCAO SATILACAK

Galatasaray yönetimi, RB Leipzig ile Trabzonspor arasında yapılan anlaşmayı araştırıyor. Bordo-mavililer, Sörloth'un Türkiye'ye geri dönmesi halinde transfer önceliğine sahip. Yönetim ise İngiltere'den sonra Almanya'da da tutunamayan Norveçli futbolcunun tercihini Galatasaray yönünde yapması için çalışmalara başladı.

Diğer yandan da Falcao'yu satmak için görüşmeler sürüyor.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray RB Leipzig Haberler

500

Yorumlar (19)

SVS:

Trabzon''u ikna edemediğin sürece tüm girişimler boşuna

5
4
yanıtYanıtla
fb:

bu habere en koyu fanatik galatasaraylılar bile inanmaz boş haber kaldı ki falcao daha galatasarayda bir yere gittiği yok falcao gitmeden gs forvet alamaz

7
2
yanıtYanıtla
Atilla:

Galatasaray bu adamın sadece formasını alır

3
5
yanıtYanıtla
kim:

sorloth kim bu takım drogba gördü

yanıt2
yanıt0
cimbom:

çok iş yapar

6
2
yanıtYanıtla
mikroskop:

yedirmezler,

6
0
yanıtYanıtla
nereden:

çıkıyor bu haberler ne transferi bu sörloth türkiyeye dönerse ilk öncelik ts nin diye biliyorum ne fenerbahçe ne galatasaray nede beşiktaş alamaz çünkü öncelik ts nin saçma sapan haber bu

4
1
yanıtYanıtla
abc:

Türkiye''ye transferi durumunda öncelikle alma hakkı Trabzonspor''a ait. (Transfermarkt)

3
1
yanıtYanıtla
Can Yigiter:

Yalan Haber Inanmayin

3
1
yanıtYanıtla
recep:

ABDURAHİM BAŞKANIM bu adamı getirelim inşallah yıllarca forvetteki sorunumuzu da çözelim favorimiz ABDURAHİM BAŞKANIMIZ çünkü forvet dediğin böyle olur biz o bölgeye hep tecrübeli olsun diye yaşlı alıyoruz ama onların da son kullanma tarihi geçmiş oluyor.

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title