Haberler

Futbolu bırakan Hazard'ın Ronaldo hakkında söylediklerini duyunca "Yok artık" diyeceksiniz

Güncelleme:

32 yaşında futbolu bırakan Eden Hazard, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Kendisinden daha iyi sadece bir futbolcu olduğunu söyleyen Belçikalı futbolcu, "Benden daha iyi olan tek futbolcu Lionel Messi. Cristiano benden daha büyük bir futbolcu olabilir ama saf futbol anlamında benden iyi değil" dedi.

Geçtiğimiz aylarda flaş bir kararla futbolu bırakan Eden Hazard, Fransız basınından L'Equipe'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"YEMEK YEMEYİ VE İÇKİ İÇMEYİ SEVERİM"

Hazard, "Ben bir hedonistim, arkadaşlarımla yemek yemeyi ve içki içmeyi severim. Diyet bir saçmalık, işe yaramaz. Eğer 40 yaşına kadar oynamak istiyorsan tamam ama ben böyle olmayacağımı biliyordum. Biraz şampanya, her zaman buzdolabımda olur." dedi.

"BENDEN DAHA İYİSİ MESSİ"

Futbolculuk kariyeri hakkında konuşan Hazard, "Benden daha iyi olan tek futbolcu Lionel Messi. Cristiano benden daha büyük bir futbolcu olabilir ama saf futbol anlamında benden iyi değil. Belki Neymar daha iyidir" ifadelerini kullandı.

DÜNYA DEVLERİNİN FORMASINI GİYDİ

Futbol kariyerinde Lille, Chelsea ve Real Madrid formalarını giyen Hazard, son yıllarda üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle geçtiğimiz aylarda futbolu bırakmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lionel Messi Eden Hazard Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Nilay Durmaz:

Saf futbol yeteneği olarak konuşacak olursak Quaresma da Sergen Yalçın da senden daha iyiydi. Quaresma biraz kollektif oynasaydi Sergen biraz daha profesyonel bir yaşam tarzı secseydi senden çok daha iyi olurlardı. Ronaldo ya gelirsek Madrid öncesi Ronaldo ipe dizerdi alaycı şekilde çalım atardı ama sonra tamamen takım oyunu oynadı.

44
5
yanıtYanıtla
Mehmet Bilen:

Şampanyayı fazla kaçırmış belli.

23
0
yanıtYanıtla
aytac bulut:

Sana hayırdır hazard ??

18
1
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Ronaldonun yanından bile geçemezsiz hem kariyer olarak hem gol asist karakkter olarak başarı olarak o yüzden bir daha ağzınla iç ama messi koınusunda katılıyorum ronaldinhodan sonra

8
3
yanıtYanıtla
Süleyman Emre Akçay:

NE KULLANIYORSAN BANADA GÖNDER

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title