Haberler

Fransız Futbolcu Ribery, Nusret'in Hazırladığı Altın Kaplama Ete 7 Bin 500 TL Ödedi

Güncelleme:

Fransız futbolcu Franck Ribery'nin Nusret Gökçe'nin hazırladığı altın kaplama ete 7 bin 500 TL ödediği ortaya çıktı.

Fransız futbolcu Franck Ribery, Nusret Gökçe'nin Dubai'deki restoranında antrikot yedi. Olay, Alman basınında manşet olurken etin fiyatı da ortaya çıktı.

Bir dönem Galatasaray forması giyen Fransız futbolcu, altın kaplama antrikota yaklaşık 7 bin 500 TL ödedi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

Ribery'nin Instagram'da paylaştığı videoda "Yeni yıla başlamak için bir tutam tuz ve Türk kardeşimi ziyaret etmekten daha iyi bir yol yok" sözleri yer aldı.

Bild gazetesinin manşeti:

Fransız Futbolcu Ribery, Nusret'in Hazırladığı Altın Kaplama Ete 7 Bin 500 TL Ödedi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Franck Ribery Nusret Gökçe Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500

Yorumlar (69)

araf 31:

Yiyin, için fakat asla israf etmeyin; çünkü Allah israf edenleri asla sevmez

31
1
yanıtYanıtla
:

DÜNYADAKİ DİĞER ÜLKELERİN TÜRKİYE İLE İLGİLİ BİLDİĞİ 2 TANE MARKA VAR . BİRİNCİSİ THY İKİNCİSİ NUSRET . BURDA BOŞ YAPMAYIN YANİ KISACASI ADAM TÜRKİYEYİ DÜNYAYA TANITIYOR .

21
4
yanıtYanıtla
ladylady:

O PARAYLA KAÇ AÇ İNSANA ERZAK ALINIRDI, ÜSTÜNE DE NORMAL BİR DİLİM PİRZOLA YERDİ. GÖRGÜSÜZLÜK, ŞIMARIKLIK.

15
6
yanıtYanıtla
HALİL KOYUNCU:

NUSRET ABİ HELAL OLSUN ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORSUN ADAM YAPIYORKİ O KADAR DÜNYACA ÜNLÜ İSİM GİDİYOR BOŞ YAPMAYIN KISKANÇLAR:

15
5
yanıtYanıtla
FANİ:

Altınla birlikte mi yeniliyor bu et acaba.Cehaletimi maruz görun biz bu aralar askari ücret neden emekli maaşından fazla onu düsunmekle meşgulüz de!!!!!!

15
4
yanıtYanıtla
ŞILGIN GENÇ:

ALTIN YENİLİR

yanıt0
yanıt0
RACO:

millet parayı nasıl harcayacağını şaşırıyo bizde 3 kuruşa talim ediyoz senin adaletini dünya

16
1
yanıtYanıtla
TÜRK ERKEĞİ:

HELAL OLSUN NUSRET''E BU BİR BAŞARIDIR

10
6
yanıtYanıtla
Fırat Taşdelen:

yemesin, afrikada o kadar aç müslüman var , yazıklar olsun .

13
3
yanıtYanıtla
engin:

hayatında kaç kere aç birine yardım ettin ?

yanıt1
yanıt0
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title