Haberler

Firuz Kanatlı'nın İsmi Tribüne Verilecek

Eskişehirspor Efeler Grubu, tribünlerine geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ETİ’nin Onursal Başkanı Firuz Kanatlı’nın isminin verilmesi için girişimlerde bulunuyor.

Eskişehirspor Efeler Grubu, tribünlerine geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ETİ'nin Onursal Başkanı Firuz Kanatlı'nın isminin verilmesi için girişimlerde bulunuyor.

Efeler Tribün Lideri Kürşat Çelik, konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Yönetim ile konuyu görüştüklerini belirten Çelik, "Geçtiğimiz günlerde Eskişehir'in ve Eskişehirspor'un babasını kaybetmesi, biz taraftarları ve şehrimizi derinden üzmüştür. Biz Efeler Tribünü olarak, rahmetli Firuz Kanatlı'nın isminin bulunduğumuz mevcut tribünümüze verilmesi için yönetimimiz ile görüşme sağladık. Başkanımız Sinan Özeçoğlu'nun da bu konu ile ilgili biz Efeler Tribünü'ne yardımcı olacağından hiç şüphemiz yoktur. Yıllarca Eskişehirsporumuzun ana sponsorluğunu yapmış, ETİ Onursal Başkanı'nın isminin tribünümüze verilmesi bizleri onurlandırır" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eskişehirspor Firuz Kanatlı Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title