Haberler

Boksör Fırat Arslan Dördüncü Kez Dünya Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Türk boksör Fırat Arslan, şampiyonluk maçında Arjantinli rakibi Pablo Mathias'ı henüz ilk dakikada nakavt ederek 15. kez altın kemeri kazandı.

Türk profesyonel boks tarihinin ilk ve tek dünya şampiyonu Fırat Arslan, rekorlarına bir yenisini ekleyerek dördüncü kez dünya şampiyonu oldu ve 15. kez altın kemerini kazandı.

Türk boksör Fırat Arslan, Almanya'nın Karlsruhe kentinde Arjantinli Pablo Mathias Magroni'ye karşı dünya şampiyonluğu için yumruk salladı. Son derece güçlü yumrukları ile ün salan rakip kazandığı 19 maçın 15'ini nakavtla sonlandırdığı için tam bir nakavt makinesi olarak biliniyordu. Karşılaşma rakibin sporcumuza art arda vurduğu sert yumruklarla başladı. İlk saniyeleri rakibini analiz etmekle geçiren Fırat Arslan, henüz ilk dakikada yakaladığı bir açığı iyi değerlendirerek, rakibinin çenesine vurduğu bir yumruk ile nakavt etti.

"AÇIĞI İYİ DEĞERLENDİRDİM"

Maç sonunda açıklama yapan Fırat Arslan, rakibinin tehlikeli bir sporcu olduğunu vurgulayarak, "Zaten daha önceden videolarını izlemiştim ve nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğumu biliyordum. Maça çıktık bana vurduğu yumrukların gücünü görünce anladım ki, erken davranan ve nakavt eten kazanacak. Karşılaşmanın hemen başında yakaladığım bir açığı iyi değerlendirerek rakibimi yere indirdim" dedi.

DOMBRA ÇALININCAYA KADAR BEKLEDİ

Çok sayıda Türk seyircinin de doldurduğu stadyumda Fırat, ringe çıkış müziği olarak kullandığı Dombra yerine başka bir müzik çalınca ringe çıkmadı ve Dombra şarkısını çalıncaya kadar bekledi. Bir süre sonra istediği müziğin çalınmasıyla Türk bayrakları eşliğinde ringe yürüdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fırat Arslan Almanya Vize Spor Haberler

500

Yorumlar (21)

Gülücük:

Gerçek bir boksörle karşılaşmayı dene sana tek bir yumrukla ışıkları kim kapattı yaa dedirtir Fırat abi :)

12
34
yanıtYanıtla
Tapa:

Bizimki yine bulmuş güçsüzleri :)

12
31
yanıtYanıtla
efe:

sen cik o zaman karsisina

yanıt0
yanıt0
zaza:

Dünya şampiyonu sözünden ne anlıyorsun kardeş ?

yanıt1
yanıt0
Boksör:

Allahına kurban senin. Vur kardeşim vur. Kafir, münafık, siyonistlerin kafasına Allahu Ekber diyerek tüm islam aleminin adına vur. Bıieğini yüreğini acımasız alıştır. Sakın zerre kadar kalbinde merhamet olmasın bu hainlere.

17
14
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

senin gibi magara insanlari türkiyede oldugu sürece o saydigin seyler bize uygulanacaktir cünkü sen vur kir ile ugrasirken o nefret kustugun insanlar bilim ve ilim ile sana karsi duracaklardir.

yanıt0
yanıt0
ben:

sen bunun bir çeşit spor olduğunu unuttun galiba. hemen siyasete girmişsin. ne bu öfke adam yenmiş alkışlasan yeter

yanıt0
yanıt0
Y-D.:

allah müslüman türk sporcularımıza her kademede güçlü kılmayı daim eylesin. allahın selamı üzerine olsun ne mutlu müslüman türk, üm diyene baki kalsın güçlü kılsın her daim her kadamede güçlü kılsın dünyaya müslüman türklerin hem güçünü hemde kariyerini hemde insanlığını takdirle tanıtmayı nasıp eylesin amin.

24
4
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

saydigin her konuda dünya siralamalarinda sondan ilk on icindeyiz ve o kafa ile ve o türk aile yapisindan cikan terbiye, ahlak ile ancak o kadar olur, sen istedigin kadar tam tam cal.

yanıt6
yanıt17
adam alman:

adam almanyada yaşamış büyümüş hemende türk

2
11
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title