Haberler

Adı Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın sessizliğini bozdu

Güncelleme:

Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın, ilk kez konuştu. Yalçın, siyah-beyazlı takımdan kendisine henüz bir teklif gelmediğini belirtti.

Son olarak Rıza Çalımbay ile yollarını ayıran Süper Lig devi Beşiktaş'ta yeni teknik direktörün kim olacağı merak konusu. Yönetimin listesinde yer alan deneyimli teknik adam Sergen Yalçın, siyah-beyazlı camia ile ilgili ilk kez konuştu.

FEYYAZ UÇAR "ADAYLARIMIZDAN BİRİ" DEMİŞTİ

Siyah-beyazlı takımda futboldan sorumlu yönetici Feyyaz Uçar, Hatayspor maçından sonra, "Sergen Yalçın teknik direktör adaylarımızdan biri" demişti.

"TEKLİF VEYA GÖRÜŞME OLMADI"

Konuyla ilgili ilk kez konuşan Yalçın, Duhuliye'ye yaptığı açıklamada "Feyyaz Uçar'ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Beşiktaş'tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibari ile beni kimse aramadı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Erkan Arslan:

Bu At Hirssizin Kendine Faydasi Yok Ciftligi Varken Atlar Tümden Acliktan Neredeyse ölecekken Haluk Levent imdaadina Yetisti

21
50
yanıtYanıtla
Eclipse Moon34:

Aman aman sakın haaaaaaaa Sergen ancak tff 1 lig veya 2. Lig çalıştırır ancak

19
33
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Sürekliliği olmayan bir geçmişi var BJK için yeterli değildir...

13
18
yanıtYanıtla
Motto Premium:

ne kadar boş yorumlar,adam 2 kupa almadımı bu takımda..aman ha sakın ha, ne oluyor.

21
9
yanıtYanıtla
sait öztürk:

Sergen gelirse düz ni değiştirir

18
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title