Haberler

Fenerbahçeli Milan Rapaic, Fenerbahçe ile Anlaşamayınca Oğlunu Takımdan Aldı

Güncelleme:

Eski Fenerbahçeli Milan Rapaic, kulübün altyapısında oynayan Boris Rapaic için Sportif Direktör Damien Comolli ile görüştü ancak anlaşamadı. Boris, takımdan ayrıldı.

Altyapıda forma giyen Boris Rapaic ile yollar ayrıldı. Boris Rapaic'in babası, sarı-lacivertli eski futbolcu Milan Rapaic, Sportif Direktör Damien Comolli ile yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlayamadı. Milan Rapaic'in oğlu için yıllık 180 bin Euro istediği, Comolli'nin bu rakamı kabul etmediği öğrenildi. Kiralama önerisi de geri çevrilince genç oyuncunun Fenerbahçe macerası sona erdi.

250 BİN EURO ÖDENMİŞTİ

Eski yönetim Boris Rapaic için Hajduk Split'e 250 bin Euro yetiştirme bedeli ödemişti. Anlaşma sağlanamayan genç golcü bedelsiz olarak Fenerbahçe'den ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milan Rapaic Fenerbahçe Spor Haberler

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Devlet Bahçeli: Asgari ücretin artırılmasına yönelik teklif gelirse gerekli katkıları sağlarız

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Fahiş fiyatlar tepki çekmişti! Elazığ'da deprem köy konutları için yapılan iki ihale iptal edildi

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Bakmadan Geçme

Jon Bon Jovi'nin oğluyla evlenen Millie Bobby Brown kimdir? Kaç yaşında, nereli? 2024 deprem konutları ne zaman teslim edilecek? Deprem konutlarının ne kadarı teslim edildi? Fatih Karagümrük Samsunspor maçı CANLI izle! (HD) 25 Mayıs Fatih Karagümrük Samsunspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray başkanı kim oldu? Galatasaray başkanlık seçimi bitti mi, kim kazandı? Başkan Süheyl Batum, Dursun Özbek mi oldu? İnci Taneleri hangi kanalda? İnci Taneleri dizisi ne zaman, nerede yayınlanıyor? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor? Whatsapp çöktü mü? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 25 Mayıs Cumartesi Whatsapp sorunları! FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi?
BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

BDDK, Marin Yatırım Bankası, Aytemiz Yatırım Bankası ve Adil Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

500

Yorumlar (15)

Tutuncu:

Ali Koç la fener 10 .sırayı zor alır..

26
27
yanıtYanıtla
Ultra aslan ??:

Bu çok cummilli ikinci bir terrenao vakası demedi demeyin

25
16
yanıtYanıtla
:

AVRUPALILAR RESMEN TÜRK KULÜPLERİNİ ENAYİ YERİNE KOYUP SOYUYOR . TABİ BAŞIMIZDA BÖYLE VASIFSIZ BAŞKANLAR VE YÖNETİCELER OLDUĞU SÜRECE NORMAL

34
2
yanıtYanıtla
Hakan:

Vasıfsız derken ? Embesil kendinden bahsettin sanırım

yanıt7
yanıt24
Dürbünlü:

takımlarımızın israf edip adeta çöpe attıgı paralarla uzay istasyonu kursaydık,çoktan uzaya bile çıkmıştık.

10
0
yanıtYanıtla
malcolm x:

comolli sen bu işi biliyorsan ben ne olayım.bu adam elifle birlikte alt takımda döktürüyorlardı.babası milan rapaiçden daha iyi futbolcu olucaktı.hem biz bu adama 250 bin avro para verip almısız.sayın başkanımız ali koça sesleniyorum bu adam hiç birşey bilmiyor.niye yıllarca boşda kaldığı belli yıllarca bu comolli denen şahsiyeti kimse almamış iş vermemiş.bu adamlar hiç birşey bilmiyomuydu buna iş vermediler.başkan en büyük hatanızı bu comolli olucak.....

5
2
yanıtYanıtla
Türk:

Yazık giden paralara.

6
0
yanıtYanıtla
Tayfun Çakır:

yılda 30bin lira kazanıyorum 10 yılda 300 bin 40 yılda 1. 2 milyar vay anasını gene 250 bin euro yapmıyor . Yemeden içmeden 40 yıldan fazla çalışmam lazım hayat biter bu para birikmez yuhh :)

1
0
yanıtYanıtla
Turan:

Arkadaşlar kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Şurada en fazla 4 bin lira maaş alabilecek insanlarız ve bu yılda 8500 euro civarı ediyor. Bahsedilen yılda 180 bin euroluk rakam; üstelik herhangi bir aileyi geçindirme sorumluluğu bile bulunmayan bir çocuğa istenmiş. . . En doğrusunu yapmışlar. . . Tabii ki Hajduk''a ödenen para ise en büyük yanlış olmuş ve bu da geçmiş yönetim hatasıdır. Bu paraları kendi vatanımızın evlatlarına harcamadıkları sürece hiçbir takım başarı beklemesin.

1
0
yanıtYanıtla
Fb taraftari:

Bu fenerbahceyi endiseyle izliyorum bakalim nolacak

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title