Haberler

Fenerbahçeli Bruno Alves, Bodrum'da Eşini Öpücüklere Boğdu

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin üç yabancı yıldızı Bruno Alves, Simon Kjaer ve Nani, Bodrum'da eş ve çocuklarıyla kısa bir tatil yaptı, stres attı.

Fenerbahçe'nin üç yabancı yıldızı Bruno Alves, Simon Kjaer ve Nani, Bodrum'da eş ve çocuklarıyla kısa bir tatil yaptı, stres attı. Portekizli stoper Bruno Alves, fotoğraflarını çektiği eşi Rute'yi öpücüklere boğdu.

NEŞELİ ANLAR GEÇİRDİLER

Trabzon'daki olaylı maçın ardından soluğu Bodrum'da alan Portekizli Bruno Alves ve Nani ile Danimarkalı Simon Kjaer, Zeytinlikahve Koyu'ndaki Rixos Otel'e eş ve çocuklarıyla tatil yaptı. Güneşli ve sıcak havanın tadını çıkardı. İki gün boyunca otel kompleksinin dışına çıkmayan ve Zeytinlikahve Koyu'nun kumsalında güneşlenen, ayak voleybolu oynayıp jet ski yapan futbolcu ve aileleri, neşeli anlar geçirdi.

ALVES EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Bu arada Bruna Alves, iskelede ve kumsalda poz veren eşi Rute'nin fotoğraflarını çekti. Alves, iskelede eşini öpücüklere de boğdu. Çift, birlikte özçekim de yaptı. Bu sabah aileleriyle birlikte kentten ayrılan ünlü futbolcular, antrenmanlara katılmak üzere İstanbul'a döndü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Bruno Alves Fenerbahçe Bodrum Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

NANİ:

GÜZEL BİR KAFA DAĞITTIK NE VAR Kİ BUNDA EŞLERİMİZİ ÖPTÜK GİDİP DE BAŞKALARINI ÖPMEDİK SONUÇTA

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title