Haberler

Fenerbahçe'yi Soldado Korkusu Sardı: Yeni Güiza mı Olacak?

Fenerbahçe'de Roberto Soldado'nun çıktığı 7 maçta gol atamaması, akıllara bir döneme damga vuran Güiza'yı getirdi.

Roberto Soldado'nun şu ana kadar sergilediği performans, Fenerbahçe'de "Yeni Güiza vakası mı olacak?" endişesi yarattı.

32 yaşındaki İspanyol forvet, şu ana kadar 5 lig maçında 239 dakika, 2 Avrupa Kupası maçında 57 dakika sahada kaldı.

Bu süreçte henüz golle tanışamayan Soldado'nun önceki gün U21 ile oynanan maçta da suskun kalması ve oldukça kötü bir performans ortaya koyması teknik heyeti düşündürüyor.

GUIZA SADECE GİDİNCE SEVİNDİRDİ

Fenerbahçe'ye 2008- 2009 sezonunun başında transfer olan ve 2010-11 sezonunun ilk ayından sonra ayrılan DanielGüiza, çıktığı 93 maçta attığı gollerden çok, kaçırdığı net pozisyonlar, harcadığı fırsatlar ve varlık gösteremediği mücadelelerle akıllarda kaldı.

Sarı-lacivertli takıma İspanya gol kralı unvanıyla gelip sadece 28 gol üreten 'Okçu' lakaplı Güiza'nın taraftarı en çok sevindirdiği an gidişi olmuştu.

AYAKTAKİ KUVVET FARKI GİDERİLDİ

Soldado'nun Güiza ile aynı kaderi yaşamaması için devreye giren Teknik Direktör Aykut Kocaman, U21 maçındansonra görüştüğü futbolcusuna güvendiğini dile getirerek, telkinlerde bulundu.

Bu arada Soldado'nun Fenerbahçe'ye transferinden önce çapraz bağ ameliyatı olduğu sağ bacağı ile sol bacağı arasındaki kuvvet farkı, milli arada yapılan yüklemelerle giderildi.

İspanyol golcü 90 dakika oynayabilecek kapasiteye geldi.

(Sözcü)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Soldado Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title