Haberler

Fenerbahçe'ye gözdağı veren Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde D Grubu'ndaki rakibi Oylmpiakos'un yıldızı Valbuena, Perşembe günü oynanacak maç öncesi eski takımına gözdağı verdi. Valbuena, Asteras maçından sonra, "Bugün iyi oynadık ve zafer kazandık. Şimdi sıra Fenerbahçe'de" yaptığı paylaşımla Sarı-Lacivertli taraftarların tepkisini çekti.

Kanarya'nın Avrupa Ligi'ndeki rakibi Olympiakos, ligde oynadığuı Asteras maçını 2-0'lık skorla kazandı. Liderlik koltuğuna oturan Olympiakos'ta eski Fenerbahçeli Valbuena'dan maç sonrası dikkat çeken bir paylaşım geldi.

Fenerbahçe'ye gözdağı veren Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı

"SIRA FENERBAHÇE'DE"

Cumhuriyet'in aktardığı habere göre; Valbuena, Asteras maçından sonra sıranın Fenerbahçe'de olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Fransız yıldız, Valbuena, "Bugün iyi bir zafer kazandık. Şimdi Avrupa Ligi'nde sıra Fenerbahçe'de" dedi. Bu açıklamaya Fenerbahçeli taraftarlar tepki gösterdi.

Fenerbahçe'ye gözdağı veren Valbuena, Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı

KADIKÖY'E GELECEK

Fenerbahçe ve Olympiakos arasındaki karşılaşma, Perşembe günü Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Mücadele 19.45'te başlayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mathieu Valbuena Olympiakos FC Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (6)

Uğur Duran:

Altı üstü ''Sıra Fener'de'' ne var bunda kızacak? Tabi diyecek. adam Olympiyakos'tan ekmek yiyor, tabi diyecek. Ne bekliyordunuz? Profesyonellik böyledir. Ayrıca Fenerbahçe'ye başarılar

59
14
yanıtYanıtla
az oz:

saçma sapan bi haber...bunda kızacak bişey yokki adam artık başka takımın oyuncusu tabiki o takımın kazanmasını isteyecek

42
4
yanıtYanıtla
ecrin baştürk:

Çıldırdık maça kadar uyuyamayacağız öfkeden bacaksıza bak??

16
21
yanıtYanıtla
Cihan Uludağ:

Çokta fifi. İşimiz gücümüz yok valbuena'nın kafına kızacaz.iyi olan kazansın işte. Ne kasacas.

26
9
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Evet çok kızdık

13
5
yanıtYanıtla
Murat Memis:

Fenerin adını bile anmamış küçük enişte, sıra Avrupa Ligi'nde demiş...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title