Haberler

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları "Tartışmasız" diyerek son sözü söyledi

Güncelleme:

RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, galibiyete 90+4. dakikadaki penaltı golüyle ulaştı. Penaltı düdüğü büyük tartışma yaratırken yayıncı kuruluş beIN Sports'un hakem yorumcuları, pozisyonun tartışmasız penaltı olduğunu belirtti.

Süper Lig'in 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda RAMS Başakşehir'i 1-0 mağlup etti. beIN Sports'un hakem yorumcuları sarı-lacivertlilere zaferi getiren penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

"TARTIŞILACAK HİÇBİR ŞEY YOK"

Pozisyonu yorumlayan Bülent Yıldırım, "Bizim stoperlerimizde bu hastalık var. Gelince penaltı olur diyoruz. Kolu genişletti. Pozisyon içerisinde. Net bir genişletme. Doğru bir penaltı. Tartışılacak hiçbir şey yok." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları 'Tartışmasız' diyerek son sözü söyledi

"KOLU TOPUN ÖNÜNE KOYMASI YETERLİ"

Deniz Çoban ise yaptığı yorumda, "Pozisyon içeride şüphe yok. Kural vücudunu genişletmesi, kolunu topun önüne koymasını yeterli görüyor." dedi.

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren penaltıda karar doğru mu? Hakem yorumcuları 'Tartışmasız' diyerek son sözü söyledi

"ELİ VE KOLU DOĞAL KONUMDA DEĞİL"

Bahattin Duran ise, "Onur Ergün'ün eli ve kolu doğal konumda değil. Dirseğini vücuduna yapıştırarak gitse ve dönse farklı. Dirseğinizi açınca, buraya gelirse top bu artık ihlal. Abdulkadir pozisyonu biraz geç çalmış." yorumunda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Başakşehir Fenerbahçe beIN Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

MoonShine:

Algıların efendisi Ali koç un fenevi oynadığı son 62 maçta 54 penaltı kullandı. Ayne sayı Gs da 30 değil. Siz fenevliler algıyı iyi bilirsiniz. Sizin gariban taraftar da buna kapılıp inanıyor.

192
190
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

YAVUZ HIRSIZ EV SAHİBİNİ BASTIRIR. CİNCON BİLİR İŞİNİ

yanıt148
yanıt121
yusuf ayan:

Yiğit adam sana veri veriyor sen ne diyorsun senin yorum yapmaya bile hakkının olmaması lazım

yanıt65
yanıt50
Şahin Şimşek:

bari su yorumu yazmadin git bak dogrumu diye nasil algi pesinde kosan bi camia oldunuz anlamadim gitti , bi zahmet gir bak superlig de son 58 macta 29 penalti atmis Fenerbahce , son 96 macta 42 penalti atmis , utanmanizda yok haber sitelerinin bile altina gelip algi yapma pesindesiniz.

yanıt65
yanıt27
Netherill:

ağlamayın yıllarca bas bas bağırdık penaltılarımız verilmiyor diye. şimdi doğru penaltılar veriliyor diye kalkıp 62 maç 54 penaltı mı yazıyorsunuz utanmadan. yılların bariz penaltılarını vermediler. şampiyonluklarımızı çaldılar. şimdi gidin kumda oynayın.

yanıt0
yanıt0
Senrey26:

hepimiz biliyoruz ki ataktaki takım başakşehir dirseğine top gelen fenerbahçeli oyuncu olsa bu penaltıyı vermezlerdi. ayrıca aynı yorumcular penaltıda ısrarcı olmazlardı.

127
96
yanıtYanıtla
slim shady:

gs ve fb yi yukarıda beraber tutmak için ülke futbolunu dibe sürüklüyorlar.

82
104
yanıtYanıtla
simit bekleyen martı:

ülke futbolu mu hangi ülke futbolu sanki bu ülkede futbol varmış gibi?? Bu ülkede futbol sadece Fenerbahçeye karşı oynanan bir oyundur. ama sadece top ile değil...

yanıt117
yanıt108
Orkun Yıldırım:

Ülke futbolu diyorsun 2021'de UEFA ülke sıralaması Çeyya 15 , Güney Kıbrıs 16, Türkiye 17.sıradaydı. Senin bu GS FB dediğin takımlar aldı 2-3 senede 9 sıraya çıkardı Ülke puanını. Milli takıma bak gruptan lider çıktı, Avrupa şampiyonasına lider gidiyor. Milli takımın % 60-70'i yine senin beğenmediğin GS, FB den çıkıyor gerisi de Hakan Çalhanoğlu Salih Özcan, Kenan Yıldız gibi bir kaç tane daha Yurtdışında futbol oynayan oyunculardan oluşuyor. Hangi ülke futbolundan bahsediyorsun.

yanıt13
yanıt1
Canberk Aktaş:

ağlayın

68
51
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title