Haberler

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkacak mı? İhtimaller belli oldu

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkmayı veya hiç çıkmamayı üyelerin oyuna sunacaklarını duyurdu. Koç, bu radikal kararın ilkesel sebeplerle alındığını belirtti.

Süper Lig devi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurul toplantısında ezeli rakipleri Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçına U19 takımı ile çıkmayı üyelerin oyuna sunacaklarını söyledi.

Koç'un açıklamalarından satır başları;

"URFA'YA BİLET ALMAYIN"

"2 Nisan akşamına kadar Urfa seyahat planı yapmayın, bilet almayın diye. En sonunda 2 Nisan gecesindeyim. Aynı çağrıyı yine yapıyorum. Urfa'ya seyahat planı yapmayın, Süper Kupa biletlerini rezerve etmeyin. İki opsiyonumuz var, biri Süper Kupa maçına hiç çıkmamak birisi ise U19 ile çıkmak. Yaptığımız görüşmelerde radikal bir karar alınacaksa Süper Kupa ile başlanmalı dendi. Ben buna arkadaşlarımla beraber sonuna kadar katılıyorum. İlkesel sebeplerle katılıyorum. Ülke puanı, vatan millet sakarya diyeceksin, helal olsun diyeceksin, ondan sonra da 'rakibiniz kabul etmedi' diyeceksin."

"FEDERASYON YOLUMUZA TAŞ KOYMAYA ÇALIŞIYOR"

"Karagümrük maçını tarihini değiştirelim diyeceksin, Karagümrük kabul etmezse ne olur diyoruz, hallederiz diyorlar. Karagümrük'ü hallediyorsunuz, Galatasaray'ı halledemiyorsunuz öyle mi! Sen buranın amirisin, vereceksiniz kararı geçeceksiniz. 15 Mart'a kadar Süper Kupa tarihini bekleseydiniz. Lanetli midir nedir bu Süper Kupa, bir türlü dikiş tutturamadı. Avrupa'da oynayan, rakibimiz olan takımların federasyonları takvimi değiştirecek, bizim federasyonumuz vatan millet derken Süper Kupa tarihini değiştirmeyerek Fenerbahçe'nin hem şampiyonluk hem Avrupa yoluna taş koyacak. Çıkmayalım diyen o kadar çok insan var ki!"

"BİR KARAR VERMELİYİZ"

"Bir karar vermeliyiz, Süper Kupa maçına hiç çıkmama veya U19'la çıkma. Süper Kupa'ya çıkmazsan Türkiye Kupası ve Süper Kupa'ya katılamama. Yöneticilere 1-3 yıl hak mahrumiyeti, bizi yakalamışken bırakmazlar. Mali açıdan çok büyük bir bedeli var mı, bilmiyoruz. Geliri yok, onu biliyoruz. Bütün organizasyon için yapılan masrafları karşılamak zorundayız."

"ÜYELERE SORACAĞIZ"

"Önümüzdeki sene Türkiye Kupası'na katılmama, sizlere soracağımız üçüncü opsiyon. En az 2 sezon Türkiye Kupası'na katılmama düşüncesindeyiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Ali Koç Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Hakki Turker:

Amma abartdin ha ne süper kupaymis amma agladin yillardir gs carsamba pazar mac yapti bu kadar agladigini görmedim cikarsin oynarsin yener yenilirsin bu ne yaw cocuk gibi iyice tadini kacirdin trabzon maci ile ilgili saniyordum maddelere bak bu neyin acisi bu neyin kafasi anlamiyorum

72
10
yanıtYanıtla
İlhan Binen:

Türkiye'nin en büyük takımı GALATASARAY

60
20
yanıtYanıtla
VATOZZ:

Ben Fenerbahçe camiası olsaydım çıkmamak için kampanya baslatirdim. Birazcık omurga varsa restini çeker.

16
26
yanıtYanıtla
muro baba:

Omurga mı? Kulüpler Birliğinden istifa ediyor r yapıp geri dönüyor 3.kez ligden çekileceğiz blöfü 4 oldu 3 ay sonra yersen Yok süper kupa maçına u19 ile çıkacakmış şakacı seni maçan yer mi?

yanıt49
yanıt7
Oğuz Şahin:

Hiç Konuşmasa Karakterinden Ödün vermezdi konustukca batan bir kişilik

25
4
yanıtYanıtla
Cevap :

Seve seve çıkacak ! :))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title