Haberler

Fenerbahçe olağanüstü genel kurulunda yönetime Süper Kupa'ya çıkmama dahil 4 konuda tam yetki verildi

Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig ve Türk futbolundaki geleceğini belirlemek üzere tarihi genel kurulda toplandı. Saat 17.00'de başlayan genel kurulda yönetime Süper Kupa'ya çıkmama ve Türkiye Kupası'na katılmama dahil 4 konuda tam yetki verildi.

Fenerbahçe'nin 17 Mart'ta Trabzonspor ile oynanan karşılaşmanın bitiminde yaşananların hemen ertesi günü toplanıp duyurduğu ve camianın, taraftarların, en çok da futbol takımının çıkacak sonucu merakla beklediği olağanüstü genel kurulu gerçekleşti. Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda yönetim kuruluna verilen yetkiler belli oldu.

"GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPACAĞIZ"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, alınacak kararlar hakkında, "Bir sonraki genel kurulda tekrar bu konuları masaya yatıracağız ama Süper Kupa'da, Türkiye Kupası'nda, UEFA ve FIFA nezdinde tüm girişimleri ve gerekli adımları atmak üzere yarından itibaren gerekli çalışmaları yapmaya başlayacağız" ifadelerini kullandı.

4 MADDE HAKKINDA TAM YETKİ VERİLDİ

Fenerbahçe kongre üyeleri, yapılan oylama sonrasında dört madde hakkında yönetim kuruluna tam yetki verdi. İşte o yetkiler...

  • Uygun tarihe ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması halinde Süper Kupa maçına çıkmamak ya da U19 takımıyla çıkmak.
  • Önümüzdeki iki sezon boyunca Türkiye Kupası'na katılmamak ya da U19 takımıyla katılmak.
  • Türkiye'deki futbol faaliyetleri kararlarından bağımsız olarak yurtdışı futbol yapılanmasına ve organizasyonuna başlamak.
  • Yaşanılan olaylarla ilgili UEFA ve FIFA'nın ilgili kurullarına başvuruda bulunmak.
Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Süper Kupa Türkiye Spor Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (38)

Ozgur Free:

Adam başarısızlığını öyle bir oyunla bertaraf etti ki, FB taraftarını iyi uyuttu yaptı.

575
199
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Keşke kongreyi izleseydin sadece trabzon maçıyla alakası yok neden istan ettiğini videolarla anlatıyor.

yanıt145
yanıt277
mahmut süt:

söylesene Ali Koç bu nasıl Fenerbahçe

yanıt216
yanıt48
Murat Eryılmaz:

4 madde içerisinde ligden çekilme neden yok......

yanıt56
yanıt6
Cafer Yavuz:

Başarısız olduğu doğru, Galatasaray yöneticileri kadar iyi ağlayamıyor algı yapamıyor bu konuda çok başarısız

yanıt37
yanıt60
RİDVAN Han:

gözünüz kör mü ? olayları görmüyor musunuz ? Adamlar ayrıcalık istemiyor eşitlik istiyor. Adalet istiyor. Tabi sizin omurganız, kanınız ve beyniniz olmadığı için algılama yeteneğiniz gitmiş. İnsan olan bunu anlar, sizin insanlığınızdan bile şüpheliyiz....

yanıt44
yanıt56
mahmut süt:

Fenerbahçe liler haklı

180
270
yanıtYanıtla
Emir Emre:

ne ağladın be merak etmeyin Allah tüm planları bozandir yükleniyor 24. şampiyonluk??¦?

260
97
yanıtYanıtla
Cafer Yavuz:

bu ülkede ağlamanın kitabını Galatasaray yazmıştır, örnek geçen sene çok kötü bir başlangıç sonrasında ağlamalar başlar sonrasında bir Sivas maçı ofsaytımsı bişeyler ile başlar şampiyonlukla biter. bu hep böyledir ayrıca Türkiyede futbol sahada değil masada kazanılır diyen ve en çok şampiyon olan takım da Galatasaraydır. efsane diye nitelendirdiği futbolcularını sansürlemek zorunda kalan takım yine Galatasaraydır o yüzden bu kirli kulüpten bahsederken Allah'ın adını anma, bu pisliğe O'nun adını karıştırma

yanıt43
yanıt48
Pikachu hd:

Ya mal sepetleri ağlamayın adam belge ile gösterdi gene inanmadınız daha sizi nasıl inandiralim belgelere de inanmiyorsunuz

120
198
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title