Haberler

Fenerbahçe'nin yıldızından taraftarı uçuracak sözler: 2 kupayı birden müzemize getirebiliriz

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Michy Batshuayi, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlara da mesaj veren Belçikalı yıldız, "Umuyorum bütün maçlarımıza gelirsiniz ve sizin desteğinizi arkamızda hissederiz. Ben inanıyorum ki bu sezon 2 kupayı birden müzemize getirebiliriz" dedi.

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Michy Batshuayi, kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"ÖNEMLİ MAÇLARDA TAKIMLA BERABER OLAMADIM"

Sakatlığına değinen 29 yaşındaki yıldız, "Takımla ilgili güzel hisler taşıyorum. Özellikle son oynadığımız maçta iyi bir performans gösterdiğimizi ve Fenerbahçe'nin güçlü yönlerini gösterebildiğimizi düşünüyorum. Sakatlığımdan dolayı üzgün olduğumu söyleyebilirim. Çok önemli maçlarda takımımı yalnız bıraktım ve bu yüzden de özür diliyorum. Ancak iyi bir şekilde hazırlandım ve iyi bir dönüş yaptığımı düşünüyorum. Yazık olan şu ki önemli maçlarda takımımla beraber olamadım" dedi.

"ŞAMPİYON OLABİLECEĞİMİZE İNANIYORUZ"

Şampiyon olacaklarına inancının tam olduğunu söyleyen Michy, "Antrenmanlarda çok sıkı çalışıyoruz ve acı çekiyoruz. Çekmek de zorundayız başarılı olmak için. Beraber acı çekiyoruz ve bu takımın arasında iyi bir bağ oluşturuyor. Birbirimizi sürekli olarak cesaretlendiriyoruz ve bu da motivasyonumuzu yukarı çekiyor. Kesinlikle şampiyon olabileceğimize inanıyoruz. Hala oynanacak maçlar var. Ancak şunu da belirtmek gerekir ki ligdeki durum bizim elimizde değil, rakibimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Şunun da bilincindeyiz; kaybetmememiz gereken çok fazla puan kaybettik ve bu durumdan dolayı çok üzgünüz" dedi.

"TAKIM ARASINDA İYİ BİR BAĞ VAR"

Takım arasındaki bağa değinen Batshuayi, "Benim hedefim her zaman takıma katkı sağlamak. Kişisel olarak da ofansif olarak yapmam gereken şeylere odaklanıyorum. İşimi iyi yapmak zorundayım ve olması gereken de bu. Asist yapınca çok mutlu oluyorum ancak asist sayım az diyebilirim. Maçta da görmüşsünüzdür, asist yaptığımda da gol atmış gibi seviniyorum. Bu, takımın arasındaki bağı gösteren bir durum. Sürekli olarak takımla konuşma halindeyiz. Tüm hücum oyuncularının gol attığını görüyoruz takımda ve kim gol atarsa atsın herkes kendisi gol atmış gibi seviniyor. İyi bir bağ oluşturmuş durumdayız ve takım için çok pozitif bir durum bu" dedi.

"2 KUPAYI BİRDEN ALABİLİRİZ"

Taraftarlarına mesaj veren 29 yaşındaki golcü, "Gol rekorumu kırmak gibi bir düşünce içinde değilim şu anda. Tek amacım kalan 3 maçımızı kazanmak. İnsanlar benim komplike bir insan olduğumu düşünüyor ancak ben çok basit bir insanım. Bu yüzden de İstanbul'un sokaklarında gezmeyi seviyorum. Taraftarlarımıza mesajım şu: Umuyorum bütün maçlarımıza gelirsiniz ve sizin desteğinizi arkamızda hissederiz. Ben inanıyorum ki bu sezon 2 kupayı birden müzemize getirebiliriz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Michy Batshuayi Fenerbahçe Sözler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title