Haberler

Fenerbahçe'nin yeni transferi Murat Sağlam, Ersun Yanal'ın gözüne girdi!

Fenerbahçe'nin bedelsiz olarak transfer ettiği Murat Sağlam, performansıyla Teknik Direktör Ersun Yanal'dan tam not aldı.

Sezon başı yapılan transferlerden Murat Sağlam, ilk etap kamp döneminin göze giren isimlerinden oldu. Wolfsburg'un U23 takımından bedelsiz bir şekilde transfer edilen Murat, sağ bekte beğeni kazandı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Murat Sağlam, Ersun Yanal'ın gözüne girdi!

HİÇ YABANCILIK ÇEKMEDİ

Hızlı futbolu, dikine oyun tarzı ve hücumu düşünen yapısıyla Ersun Yanal'ın gözüne giren Murat, Boluspor'la oynanan hazırlık maçında da hiç yabancılık çekmedi. Özellikle hücum bindirmeleriyle alkış alan genç yıldızın kısa sürede takıma uyum sağladığı görüldü. Sessiz sedasız kadroya katılan 21 yaşındaki oyuncu, şimdiden tam not aldı.

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Murat Sağlam Ersun Yanal Haberler

500

Yorumlar (5)

Buğra:

Yedek Klubesinde Bol Şanş Kardeşim

0
4
yanıtYanıtla
MEHMET ARSLAN:

MAÇI CANLI İZLEDİM GELECEK VADEDEN TEMELİ SAĞLAM BİR OYUNCU. GÖKHAN GÖNÜL TARZI FAYDALI.

1
0
yanıtYanıtla
ERHAN:

driplingi iyi olan oyuncu lazım

0
0
yanıtYanıtla
Kaan:

Murat Sağlamı boşver Cebraili Sol Bek e koy. yeter gayrı hasan aliden kurtulalım ne olur Fenerin Hayatını bağladı yüzümüz gülmedi geldiğinden beri . ne orta ne şut ne ver kaç ne ara pası adamda olumlu hiç birşey yok. bir gol atıyor baldıra tokat falan atıyor 8 sene daha oynarsa biz bittttiiiikkkkkkkkkkkkkkkkk. yeter gödnerin şu adamı yeterrrr görmek istemiyoruz . bir sezon daha kalırsa hayatımızı mahvedecek

0
0
yanıtYanıtla
Okoca:

Bu forma yeni sezon firmalarından daha şık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title