Haberler

Fenerbahçe deplasmanda Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 31. haftasında konuk olduğu Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Son anları nefes kesen karşılaşmada Fenerbahçeli Vedat Muriqi'nin attığı gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Süper Lig'in 31. haftasında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe Ankara'da kozlarını paylaştı.

Eryaman Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ilk golü ev sahibi ekipten geldi. 60. dakikada Rumen golcü Bogdan Stancu, takımını 1-0 öne geçirdi. Sarı lacivertliler bu gole 81'de Emre Belözoğlu ile cevap verdi ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Son dakikalarda rakip kalede baskı kuran Fenerbahçe'nin 83. dakikada Vedat Muriqi ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

Bu sonucun ardından 2 haftalık galibiyet serisi sona eren sarı lacivertliler puanını 50 yaparken, Gençlerbirliği 33 puana yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Dakika 1: Karşılaşma Alper Ulusoy'un düdüğüyle başladı.

Dakika 5: Ertaç'ın uzun kullandığı serbest vuruşta savunmadan seken topla buluşan Soner, Jailson'dan şık bir hareketle topu kurtarıp çapraz pozisyonda vuruşunu yaptı. Top az farkla yandan auta gitti.

Dakika 9: Soner'in sağ kanattan yerden ortasında Jailson topa ıska geçti. Bomboş durumda topla buluşan Stancu'nun vuruşu yan ağlarda kaldı.

Dakika 12: Soner, bir ara pasıyla Stancu'yu savunma arkasına kaçırmak istedi. Falette kademeye girip tehlikeyi önledi.

Dakika 16: Erdem'in kullandığı serbest vuruşta top Altay'ın kontrolünde direğin biraz üzerinden auta gitti.

Dakika 18: Sol kanattan Candeias'ın kullandığı köşe vuruşunda Sefa'nın kafa vuruşu üstten auta gitti.

Dakika 19: Fenerbahçe'de Ozan Tufan bu bölümde Jailson ile yer değiştirip stopere geçti.

Dakika 27: Gençlerbirliği'nde sakatlanan Fernando Baiano, oyundan alındı ve yerine Yasin Pehlivan maça dahil edildi.

Dakika 31: Savunmanın arkasına sarkan Stancu'nun vuruşunu kaleci Altay çeldi. Seken topa Stancu bir kez daha dokundu. Yavaş yavaş kaleye doğru giden topu Altay, çabuk davranarak bir kez daha çelmeyi başardı.

Dakika 33: Ozan'ın ters kanada pasıyla topla buluşan Ferdi, çalımlarla ceza sahasına sokulup vuruşunu yaptı. Top yandan auta gitti.

Dakika 40: İlk yarının son bölümlerinde iki takım da sık sık pas hatası yapmaya başladı. Bunda iki takımın da uzun toplarla pozisyon aramasının etkisi var.

Dakika 42: Flavio, sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşu direkt kaleye kullandı. Top kaleci Altay'da kaldı.

Dakika 44: Jailson ile verkaç yapan Muriqi, dar açıdan vuruşunu yaptı. Ertaç gole izin vermedi.

Dakika 45+2: Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Dakika 49: Sağ çaprazdan ceza sahasına doğru sokulan Deniz, sol ayağı ile şansını denedi. Top kaleci Ertaç'ta kaldı.

Dakika 52: Sağ kanattan Deniz'in kullandığı köşe vuruşunda arka direğe süzülen topa Falette kafayı vurdu, top çerçeveyi bulmadı.

Dakika 58: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Muriqi savunmanın arkasına sarktı. Ceza sahasına girer girmez vuruşunu yaptı. Ertaç gole izin vermedi.

Dakika 60: Erdem'in ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta Stancu topu ağlara gönderdi.

Dakika 66: Deniz'in sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda savunmadan seken topa Tolgay gelişine vurdu. Top auta gitti.

Dakika 70: Ferdi'nin sol kanattan ön direğe kestiği ortaya Tolgay dokundu. Top direkten auta gitti.

Dakika 76: Hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Emre'nin pasıyla çizgiye inen Muriqi'nin ortasında Savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 81: Tolgay'ın pasıyla ceza sahası yayı içinde topla buluşan Emre, nefis bir şutla topu ağlara gönderdi.

Dakika 83: Ani gelişen Fenerbahçe atağında savunmanın arkasına sarkan Vedat Muriqi, sağ çaprazdan ceza sahasına sokulup uzak köşeden topu ağlara gönderdi. Ancak bu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi.

Dakika 85: Hasan Ali sol kanattan sıfıra inip pasını verdi. Topla buluşan Rodrigues'in vuruşu savunmadan döndü.

Dakika 90: Gençlerbirliği savunmasının hatası ile topla buluşan Rodrigues, kaleci Ertaç kalesinde değilken vuruşunu yaptı. Çizgi önünde savunmadan seken topa Ertaç yetişti ve kontrol etti.

Dakika 90+5: Karşılaşma 1-1 sona erdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gençlerbirliği Fenerbahçe Eryaman Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (10)

Şampiyon Trabzon:

Fenerbahce kümeye oynar anca. Çöp takim

3
17
yanıtYanıtla
KAĞAN:

ELEŞTİRİRKEN DE ÖLÇÜLÜ OLMALI, BİR TRABZONLU OLARAK FENERBAHÇENİN ŞAMPİYONLAR LİGİNDE ÇEYREK FİNAL OYNADIĞI DÖNEMDE BİR TÜRK OLARAK GURUR DUYDUK; HAKARETTEN KİMSEYE BİR FAYDA GELMEZ

yanıt0
yanıt0
basaksehir sampion:

Gecen Sampionlu Fener kaptiniz. Bu sene de Basaksehir Sampion olacak.

yanıt0
yanıt0
basaksehir sampion:

Trabzon aglama yine.

yanıt0
yanıt0
Bilwl:

Bilmiyom

1
1
yanıtYanıtla
Bilwl:

Bilmiyom

2
0
yanıtYanıtla
saygecitli:

mafyanin ciktigi en fazla yer karadeniz nedenmi kiskanclik , kincilik , cekememe daha fazla ne deyim . . . dayilar dayi ne demek kendinize bir sorun belki dayi olursunuz rahat olun

1
1
yanıtYanıtla
aliiii:

pandemiden sonra 3 galibiyet aldık diye medyada başarı yok şunun eseri yok bunun eseri. . . neredeyse bu takımla devam kararı alınacaktı. . . 10 kişilik malatyanın elinde zor kurtuldu. . diğer maçlarda rakipler üstünken maçlar alındı. . geçen haftada yazdımmmm. . . mutlaka ve mutlaka serdar-gustavo-muriç in yanına 8 as oyuncu ile altay-ozan-ferdi-rodriges in yanına kulübeye 5 futbolcu. . . . aksi taktirde yine hüsrannnnn

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

iy sonucu 1. 5ü garanti 2. 5ü süpriz

1
0
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ SÜMÜKLÜ SÜLO:

2010-2011 Şampuanı hamsispor, gerçek 2010-2011 şampiyonu Fenerbahçe. Kupamız müzede hamsispolular hariç herkes ziyaret edebilir müzeyi.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title