Haberler

Fenerbahçe'nin Eski Teknik Direktörü Necdet Niş Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 1956-76 ve 1978-79 sezonunda teknik direktörlüğünü yapan Necdet Niş hayatını kaybetti.

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Necdet Niş, hayatını kaybetti.

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, "1975-76 ve 1978-79 sezonlarında profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini üstlenen Necdet Niş'i kaybettiğimiz haberini derin bir üzüntüyle öğrendik. Fenerbahçe ve Türk futbolu için önemli bir değer olan merhum Necdet Niş'e Allah'tan rahmet, başta Niş ailesi olmak üzere merhumun tüm sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz." ifadelerine yer verildi.

Necdet Niş için Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde bir törenin düzenleneceği kaydedildi.

Bu törenin ardından Niş'in cenazesinin, Marmara İlahiyat Camisi'nde ikindi vakti kılınacak cenaze namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.

FENERBAHÇE'YE TÜRKİYE KUPASI KAZANDIRDI

Ankara'da 1937 yılında doğan Necdet Niş, futbolculuk döneminde Hacettepe forması giydi. Teknik direktörlüğe 1968 yılında Kırıkkalespor'da başlayan Necdet Niş, 1974 yılında Fenerbahçe'ye geldi ve Brezilyalı teknik adam Didi'nin yardımcısı oldu. Bu dönemde sarı-lacivertli ekipte bir süre teknik direktörlük de yapan Niş, daha sonra 2 yıl Altay'ı çalıştırdı. 1978-1979 sezonunda yeniden Fenerbahçe'nin başına geçen Necdet Niş, Türkiye Kupası zaferi yaşadı. Necdet Niş, ardından birçok takımda görev yaptı. Niş, aralıklı olarak 5 yıl da Fenerbahçe'nin altyapısında çalıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Türkiye Kupası Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

ŞAPKACI:

FENERLİYMİŞ YA NE DİYEYİM ALLAH TAKSİRATINI AFFETSİN. YANLIŞ YOLU SEÇMİŞ FANİ HAYATTA BİLMEM Kİ RAHMET DİLESEM ALLAHTAN RAHMET EDERMİ?

0
15
yanıtYanıtla
Fenerli:

bu nasıl bir fener düşmanlığıdır arkadaş insan olmak bu mudur. . . senin gibiler ölümsüz müsünüz ALLAH ın bağışlaması sonsuz olmasa sana bu cümleyi yazdırmaz. . .

yanıt1
yanıt1
ŞAPKACI:

AŞAĞIDA FENERLİ İSİMLİ ARKADAŞ ALLAHTAN KİTAPTAN BAHSEDİYOR. YAHU SİZ TANIRMISINIZ ÖYLE ŞEYLERİ. HAK YEYİCİ ŞİKECİ PARACI ADAMLAR TOPLULUĞU.

yanıt1
yanıt0
Muğlalı:

Ben bu kişyi hiç tanımıyorum,tanıyan bilen varsa söylesin,imanı kuranı varmıydı içki içermiydi camiye meyhaneye gidermiydi,ona göre,Allah rahmet eylesin diyeceğim.

4
9
yanıtYanıtla
kilisli:

ALLAH MEKANINI CENNET ETSİN

6
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

muglali denen sahis bizde seni tanimiyoruz hakaretmi edek yani ne bicim insanlarinizya hemen dine baglayin yobalar insan o insan ALLAHIN yarattigi can yani sana cok sey derimya senin gibi cahil ve yobazin sefiyesine düsmem ALALHIN yarrati can gunahida varsa sevabid avarsa kendine sanki sen bizler cok iyiz gökten Indik herkesin hayatinda yapti hatalar vardir ama bunu hemen dine baglamak cok yanlis ALLAH rahmet eylesin

4
1
yanıtYanıtla
gurbetci:

sözde dinebagli olanlarida görduk tvlerde fettoscular vatan hainleri cikti vatanini satti muglali denen sahis insan vardir insancik vardir dinle halki kandirip ALLAH ALLAH diyenleride gorduk sucsuz gencecik erlere olan oldu vatandaslarimiz gitti kalkmsin Burda muglali denen sahis sen okdar ALLAHA dine inaniyorsunda bilmezmsin ölununde insnainda arkasindan konusulmaz bud abuyuk gunah cunku yobaz

3
1
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BURDAN YAZI YAZANLARA SESLENİYORUM . PEYGAMBER EFENDİMİZ ŞÖYLE BUYURMUŞ DUR _ ÖLÜLERİNİZİN ARDINDAN KÖTÜ KONUŞMAYINIZ . ÇÜNKİ GIYBETDİR , GIYBETSE ÖLÜ ETİ YEMEK GİBİDİR. BİLMEYENLER ÖĞRENSİN İSTEDİM ÖYLEYSE KİM ÖLÜ ETİ YEMEK İSTER ?

3
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

Necdet Niş efsane Sakaryaspor takininin kurucusuydu Oguzlar aykutlar Turan ve faha niceleri.. Sakaryaspora tuekiye kupasini kazandiran da odur. Turkiye genelinde pek tannmaz ama Sakarya efsanesidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title