Haberler

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak

Güncelleme:

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho'yu getiren ve tarihi seçimi geride bırakan Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'de yeni sezon kadro planlaması için çalışmalar sürüyor. Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş hakkında karar verildi.

2 YILLIK SÖZLEŞME YAPILACAK

Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren isimlerden biri olan Mert Hakan Yandaş ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki futbolcu ile yeni sözleşme için anlaşma sağladı. Kanarya, tecrübeli orta saha ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

GALATASARAY DERBİSİNE DAMGA VURMUŞTU

Fenerbahçe'de geride kalan sezonun 37. haftasında oynanan ve 1-0 kazanılan Galatasaray derbisine Mert Hakan Yandaş damga vurmuştu. Mert Hakan, maç öncesinde, soyunma odası koridorlarında ve sonrasında yaşanan olaylarda başrolde olan isimdi.

FENERBAHÇE KARİYERİ

2020 yılından bu yana Fenerbahçe'de oynayan ve kaptanlığa kadar yükselen Mert Hakan Yandaş, sarı-lacivertli takımla çıktığı 122 maçta 10 gol attı ve 21 asist yaptı.

Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mert Hakan Yandaş Jose Mourinho Galatasaray Fenerbahçe Ali Koç Futbol Spor Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

32 farz nedir? 32 farz nelerdir, imanın şartları nedir? 32 farz anlamı, İslamın 5 şartı ve açıklamaları 21 Nisan hangi burç? Nisan'ın 21'inde doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan burcu! 20 Nisan hangi burç? Nisan'ın 20'sinde doğanlar hangi burç oluyor? 20 Nisan burcu! İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi!
Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

Bingöl'deki 4,2'lik depremin ardından Naci Görür'den endişelendiren açıklama: Küçük ama yeri can sıkıcı

500

Yorumlar (16)

Köksal Çelik:

Ali koçun vizyon anlayışını gösteren bir anlaşma

156
11
yanıtYanıtla
Orkun Yıldırım:

Fenerbahçe Milyonlarca Tarafı olan bir spor kulübü sacede 25-30 bin kongre üyesi Başkanı seçiyor. Seçimden önce sosyal medya'da yapılan bütün anketlerde Aziz Yıldırım %70-80 oy aldı yine Fenerbahçe'nin Instagram sayfasında taraftarların %70-80 Azilz Yıldırım'ın kazanması gerektiği yorumlarını yaptı, Ali koç ile bu yola devam edilemez dediler. Bu Mert hakan'ın tekrar imza olayı Ali koç'un vizyonu. Aziz Yıldırım kazanmadığı için yine yazık olacak Fenerbahçe'ye ve Fenerbahçe'lilere

yanıt52
yanıt3
Cengiz Aktaş:

Bir Galatasaraylı olarak Mourinho'nun gelmesiyle gerçekten önce Fenerbahçe'ye sonra da Türk futboluna ayrı bir iklim sahip olacak diye düşünmüştüm. Ama yanılmışım galiba. Mert Hakan'ın kişiliği beni asla ilgilendirmez. Ama oyna(yama)dığı futbol, bir futbolsever olarak beni ilgilendirir. Demek ki Fenerbahçe aynı kafada devam ediyor. :))

112
6
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Güzel olmuş gs de toreria var tiyatro oynuyor gizli gizli yapıyor medya çok üstüne düşüp göstermşyor en azından merta hakan açık açık belli ediyor kendini açık olması sissi olmasında her zaman daha iyidir.

33
60
yanıtYanıtla
Veysel null:

Eleştirdiğin torreira şu an Türkiye'deki en iyi orta saha oyuncusu cahil. Fenerbahçe li FRED de öyle en iyi orta saha oyuncularindan biri. Objektif bakmak lazım olaya cahilce değil. Torreira canınızı çok yakmış belli ki :)

yanıt53
yanıt15
tamer durmaz:

Veysell herşeyi yanlış anlıyan veysel futbolcu kalitesinden degil karakterlerinden bahsediyorum yoksa fredden sonra en iyi futbol olarak toreria lafım yok

yanıt8
yanıt20
Mehmet Deniz:

Veysel kusura bakma ama Toreira tam bir sahtekar.Meslekdaslarina karşı hiç adil degil top yerine adamlara nasıl kart aldırırımin pesinde.Bu sene iyi kart manyagi olabilir

yanıt6
yanıt13
Veysel null:

Torreira sahtekar falan değil kardeşim, adam zeki futbolcu.Müdahaleleri bir şekilde vücuduna aldırarak rakiplere kart aldırıyor. Böyle zeki futbolcu kolay kolay birdaha gelmez bu ülkeye kıymetini bilmek lazım.

yanıt11
yanıt4
Veysel null:

tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. hahahahaha

54
8
yanıtYanıtla
Sinan Bulduk:

Çok iyi transfer bravo , böyle devam..

44
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title