Haberler

Fenerbahçe-Kayserispor Maçında VAR Tespiti Sonucu Şamil Çinaz Kırmızı Kart Gördü

Güncelleme:

Fenerbahçe-Kayserispor karşılaşmasında, Kayserispor oyuncusu Şamil Çinaz VAR tespiti sonucu direkt kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Spor Toto Süper Ligin 4. haftasında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup eden Kayserispor'da VAR kararıyla kırmızı kart gören Şamil Çinaz maça damga vurdu.

Kayserispor'da Şamil Çinaz 82. dakikada Eljif Elmas'a yaptığı hareketten sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçın hakemi Ümit Öztürk bu kararı VAR uygulamasında pozisyonu tekrar izledikten sonra verdi.

82. dakikada Kaysersipor ceza sahası önünde gerçekleşen mücadelenin kahramanları Eljif Elmas ile Şamil Çinaz oldu.

ŞAMİL ÇİNAZ, ELJİF ELMAS'IN AYAĞINA BASTI

Eljif'in yerde kaldığı pozisyonda top kapma mücadelesi sürerken, Şamil Çinaz, Eljif Elmas'ın ayağına bastı ve direkt kırmızı kart ile cezalandırıldı. Hakem Ümit Öztürk, VAR'a başvurduktan sonra kırmızı karta karar verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ümit Öztürk Kayserispor Şamil Çinaz Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651
500

Yorumlar (9)

Cinconsaray:

Bu fenevbahçe ilk hafta 3 puanı var hakemi ali palabıyık sayesinde aldı. Ali palabıyık olmasa fenevbahçe sıfır puandaydı

9
3
yanıtYanıtla
ANGARALI:

Bu kart var sisteminin bir ayıbı, faulü yapan fenerbahçeli futbolcu. Hakem ilk anda faul çalsa kayseri lehine bişey yoktu, ama bizim büyük takım kollayıcılar eyyam yaptı yine.

7
4
yanıtYanıtla
erdem:

adam isteyerek basmadı kasıt yok. . kırmızı kart ağır karar. sarı kart vermeliydi. belhanda direk adama bakarak topa bile bakmadan adama hamle yaptı. ama bu pozisyonda adam topa odaklanmış ayağı takıldı. takılma sırasında boclarken ayağına bastı. . . .

7
4
yanıtYanıtla
UYANMIŞ TÜRK:

Var keşke Fenerin attığı ilk golde de devreye girseymiş! Ama Var''ında üzerinde birşey var :)

6
4
yanıtYanıtla
HAHAHA:

yere düsen fenerli futbolcu ayagi ile kayserili futbolcuya vuruyor ona laf eden yok

6
3
yanıtYanıtla
KUZEY POYRAZ ATEŞDAĞLI:

Yazıklar olsun fenerli topçu düşerken ayağı şamile denk geliyor dengesini kaybedincede ayağının üzerine basıyor neyse hak yemeye çalışanlar elbet hüsran oluyorlar çok şükür

6
1
yanıtYanıtla
varbirşeyler:

sadece o anda maç 5 dakika durdu ama uzatma 5 dkda verildi sanki 40 dk oynanılmış gibi.

1
3
yanıtYanıtla
Akhisarlı45:

İlk Eljif Elmas olacak kişi yaptı onu gören yok tiyatrocu takımın tiyatrocu karakteri ? ( karakter ) Eljif Elmas

2
0
yanıtYanıtla
Adımın ne önemi var ki:

fenerbahçeyi bu sistem var edecek sanırım

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title