Haberler

Fenerbahçe iddiaları için ilk kez konuşan Sergen Yalçın, fitili yaktı: Oturur konuşuruz

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Jorge Jesus ile yolların ayrılmasının ardından özellikle taraftar Sergen Yalçın'ın teknik direktörlüğe getirilmesi için yönetime çağrıda bulundu. Konuya ilişkin ilk kez konuşan deneyimli hoca, "Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz." ifadelerini kullandı.

Sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Jorge Jesus'a veda eden Fenerbahçe'de göreve kimin getirileceği büyük merak konusu. Sarı-lacivertlilerde teknik direktörlük için adı geçen isimlerden olan Sergen Yalçın ilk kez konuştu.

"TEKLİF GELMESİ DURUMUNDA, OTURUR KONUŞURUZ"

Sports Digitale'den Sercan Dikme'nin haberine göre, Sergen Yalçın yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'den kimse beni aramadı. Teklif gelmesi durumunda, oturur konuşuruz." ifadelerini kullandı.

ABDULLAH AVCI'NIN DA ADI GEÇİYOR

Fenerbahçe'de Sergen Yalçın'ın dışında Abdullah Avcı, Vincenzo Montella ve Lucescu'nun ismi de teknik direktörlük için anılıyor. Sarı-lacivertlilerin yeni hocasının kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Google ile kayıt ol :

Abdullah Avcı'dan iyi olacağı kesin...

20
8
yanıtYanıtla
Cilgin Jose:

avcidan bir cacik olmaz

yanıt3
yanıt0
kamil yılmaz:

Sergenin 2007 de gs-bjk maçında 89. dk. da bjk atağında gole giderken geri dönüşünü unutmadık. Yönetimin onun adını gündeme alması bile yanlış. Yerli hoca olarak Aykut ve Volkan var. Kesinlikle Sergen olmaz

18
9
yanıtYanıtla
Cilgin Jose:

cincon yorum yapma sen, baska kapiya kardesim

yanıt2
yanıt3
Cilgin Jose:

sergen hoca adam gibi adamdir fenerbahceye yakisir

7
2
yanıtYanıtla
kamil yılmaz:

CİLGİN JOSE : CİMBOMLU SEMSİN. FENERLİ OLMAYAN SENSİN FENERLİYSEN DE TATLISU FENERLİSİN HERHALDE, GERÇEK FENERLİ UNUTMAZ,

1
3
yanıtYanıtla
Cilgin Jose:

hatasiz kul olmaz kardesim ama tek kurtaricimiz bnce seregn hoca

yanıt3
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title