Haberler

Fenerbahçe Hollandalı Teknik Direktör Philipp Cocu ile İlgileniyor

Güncelleme:

Fenerbahçe teknik direktörülük görevi için Hollandalı Philipp Cocu ile ilgileniyor. Cocu'nun yardımcılığı için düşünülen isim ise sarı-lacivertlilerin eski futbolcusu Dirk Kuyt.

Yabancı bir teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe'nin Hollandalı Philipp Cocu ile ilgilendiği belirtildi.

BeIN Sports'un iddiasına göre Fenerbahçe, PSV Eindhoven'ı Hollanda Ligi'nde şampiyon yapan 47 yaşındaki teknik direktör Philipp Cocu'yu takımın başına getirmek istiyor.

COCU'NUN YARDIMCISI DIRK KUYT

Yeni sportif direktör Damien Comolli'nin önderliğinde yeni teknik direktör arayışında olan Fenerbahçe'de Cocu'nun yardımcılığını ise sarı lacivertli takımın eski futbolcusu olan Dirk Kuyt'ın yapacağı iddia edildi.

Fenerbahçe Hollandalı Teknik Direktör Philipp Cocu ile İlgileniyor

47 yaşındaki teknik adam 2014 yılından bu yana PSV'yi çalıştırıyor.

Cocu, PSV'yi çalıştırdığı bu dönemde üç Eredivisie şampiyonluğu yaşarken, bir kez Hollanda Kupası, iki kez de Johan Cruyff Shield'de mutlu sona ulaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Dirk Kuyt Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Merithan:

AYKUT HOCANIN SÖZ GECİREBİLECEGİ OYUNCULAR ALIN GENC HIRSLI BAŞARIYA AÇ VE EN ÖNEMLİSİ RUHU OLAN OYUNCULAR ALIN DAHA İYİ OLUR BENCE

8
9
yanıtYanıtla
DERİN:

akut hoca nedir ya daha kaç kere şans veilecek

yanıt8
yanıt8
Misafir:

Aykut feneri osmanlispora karsi cift libero oynatiyorsa aykutla sampiyonluk hayaldir fenerbahce kulubunde bunu goren yokmu ben taraftar olarak goruyorum isterlerse kulube secenek sunarim

10
2
yanıtYanıtla
World cup:

Süper lige gelen hangi hollandalı is yaptı ki bu yapsın . Futbolcular bile fiyasko persie lens balon. . en iyisi sneijder di o da tek tük oynadı . Yani boş.

9
0
yanıtYanıtla
Merithan:

AYKUT HOCAYA BİR ŞANS DAHA BENCE

4
3
yanıtYanıtla
Aslan:

UEFA kriterlerine göre bu senede iyi transferler yapmak zor. Yabancı kaliteli ve hücum oynatan yabancı teknik direktörden yanayım.

1
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

Cocu den FB fayda gelmez. . . . Gelirse Şampiyonluk hayal olur. . . Buda sayın koçun ilk yanlışı olurrr. . Çok sürmez kovulur. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title