Haberler

Fenerbahçe Genç Erkek Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonu Oldu

Uşak'ta Yapılan Türkiye Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda Fenerbahçe, Finalde Arkas'ı 3-1 Mağlup Ederek, Şampiyonluğa Ulaştı. Müsabaka Sonrası Büyük Bir Sevinç Yaşayan Fenerbahçeli Oyuncular, Şampiyonluğu Coşkuyla Kutladı.

Uşak'ta yapılan Türkiye Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda Fenerbahçe, finalde Arkas'ı 3-1 mağlup ederek, şampiyonluğa ulaştı. Müsabaka sonrası büyük bir sevinç yaşayan Fenerbahçeli oyuncular, şampiyonluğu coşkuyla kutladı.

Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada finalde Fenerbahçe ile Arkas karşı karşıya geldi. Final müsabakasında Fenerbahçe, Arkas'ı 3-1 yenerek şampiyonluğa ulaştı. Maç sonrası büyük bir sevinç yaşayan Fenerbahçeli sporcular, şampiyonluk sevincini salonda bulunan ve çoğunluğunu miniklerin oluşturduğu Sarı-lacivertli taraftarlarla paylaştı. Fenerbahçe Genç Erkek Voleybol Takımı, şampiyonluk kupasını Uşak Valisi Kayhan Kavas'ın elinden aldı. Kupayla salonda şampiyonluk turu atan Fenerbahçeli

voleybolcular, şampiyonluğu Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a hediye ettiklerini söyledi.

Fenerbahçe Genç Voleybol Takımı Antrenörü Sinan Dülgar, "Şampiyonluğu 100. yılımızda camiamıza ve başkanımız Aziz Yıldırım'a hediye ediyoruz. Bize destek olan herkese minnettarız. Diyecek başka bir şey bulamıyoruz, en büyük Fenerbahçe" dedi.

Sarı-lacivertli voleybolcular Tarık, Ayberk ve Emre ise, şampiyon oldukları için çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Futbol, basketbol ve birçok branşta şampiyonluklar kazandık. Biz de voleybolda da şampiyon olabileceğimize inandık. Bu finallere bu inançla hazırlandık. 100. yılımızda böyle bir sevinci yaşadığımız için çok mutluyuz. Şampiyon olacağımızı inanmayanlar vardı, bu kupa bize inanmayanlara hediyemiz olsun. 100. yılımızda her dalda şampiyon olmamız bize gurur veriyor" diye konuştu.

Şampiyonada Tofaş üçüncü, Galatasaray ise dördüncülüğü elde etti.

(KY-YK-İY-NÇ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title