Haberler

Fenerbahçe, Galatasaray'ın ilgilendiği Onyekuru'yu transfer etmek istiyor

Güncelleme:

Macar stoper Attila Szalai ile yıldız futbolcu Mesut Özil transferlerini bitiren Fenerbahçe, Galatasaray'ın da kadrosuna katmayı planladığı Henry Onyekuru'yu gündemine aldı.

Dünyaca ünlü Mesut Özil transferleriyle Ocak transfer dönemine damga vuran Fenerbahçe, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor.

Sarı-lacivertlilerin, bonservisi Monaco'da bulunan eski Galatasaraylı Henri Onyekuru için yakın takipte olduğu, Nijeryalı oyuncu için kısa süre içerisinde devreye girebileceği öğrenildi.

Onyekuru'ya aracılar vasıtasıyla durumunun sorulduğu, Nijeryalı yıldızın ilk tercihinin Galatasaray olması dolayısıyla Fenerbahçe'nin somut bir adım atmadığı kaydedildi. Ancak Galatasaray'ın Onyekuru'yu tam 22 gündür beklettiği ve bonservisi Monaco'dan olan oyuncunun bu durumdan hayli rahatsız olduğu ifade edildi.

Onyekuru'nun, transferinin bitirilmesi için Galatasaraylı yetkililere süre verdiği, bu süre zarfında kiralık sözleşmenin imzalanmaması halinde Fenerbahçe dahil her takımla görüşmelere başlayacağını ilettiği kaydedildi. Oyuncunun, babası gibi gördüğü Fatih Terim'e yaşadığı sıkıntıyı aktardığı da gelen bilgiler arasında.

5,5 MİLYON EURO SATIN ALMA OPSİYONU VAR

Henry Onyekuru, Galatasaray'dan söz aldığı için tam 22 gündür Monaco'da A Takımla antrenmanlara çıkmıyor. Gideceği takımın belli olmasını bekleyen Onyekuru'nun yarım sezonluk maliyeti (kiralama bedeli dahil) 1,5 milyon euro. Onyekuru hangi takıma giderse, sözleşmesinde 5.5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunacak.

(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Galatasaray Mesut Özil Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

HAKAN ARSLANOĞLU:

Mesut bile ülkemizde adam yerine kondu ya daha söylenecek söz kalmadı. Sözde adam Türk milli takım formasını Alman milli takım formasına değişmiş sözde adam. .

5
15
yanıtYanıtla
.:

mesutu milli takıma almayan fatih terim ama sen bilirsin

yanıt8
yanıt5
cimbomlu:

Bu fenoslarin rüyalari hic bitmeyecek .

2
2
yanıtYanıtla
lmao:

doğru yoruma ne denir ki. . .

yanıt0
yanıt0
Futbol Objektif:

Dimi ama? sen fenerbahçesin. koskoca mesut özil neden gelsin ki. . . ayıp. . boş hayaller. tut ki alex, carlos. bunlar fenerde OYNAMAMIŞ bile. hep hayal. . . (!) Sen var say rüya olsun. 6S cincon gibi 8jk gibi rüyalar kabus olmasın. Yatamel Salcao noldu ya_?

yanıt5
yanıt4
Fenerli:

Fener rüya görür sonra gerçekleştirir.

yanıt4
yanıt5
fb bebesi:

doğru yıllar sonra gördüğünüz tek topcu mesut olunca sevindiniz. biz yıllarca sineijder, drogba, falcao, harry kewell, milan boraşlar görmüşüz artık birşeye şaşırmıyoruz. he birde şampiyonluğa alışmışız ona şaşırmıyoruz. en son kaç yıl önce şampiyon oldunuz ve bir kupa gördünüz hatırlıyomusun acaba. son 10yılda 1şampiyonluk 1türkiye kupası 1süper kupa. bumu büyük fenerbahçeniz :)

yanıt3
yanıt3
fb bebesine cevap:

snejder drogba diyor bize carlos rvp nani anelka daha niceleri gelmiş siz gidin otogardan aytaç karayı alın ezikler :DDD

yanıt3
yanıt1
sayan:

adamların gözü hep ünümüzde, ününüze bakın len.

2
1
yanıtYanıtla
hunkartensi:

akıllı yöneticiler böyle rekabetlere hiç ihtiyaç duymazla böyle şeyler çocukça bakın ben rakibin elinden futbolcu aldım mantığı ama bu elli liraya alacağınız futbolcuya 100 lira vermek gibi olacaktı dünya da başka futbolcu mu kalmadı neden gidip başkasını değilde aynı futbolcuyu almaya çabalıyorsunuz kulüp kaybederse kaybetsin önemli değil mi he şekilde kaybedecek ucuza alacağını fazla fiyata alacak

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title