Haberler

Fenerbahçe'den taraftarı kahreden Arda Güler açıklaması

Güncelleme:

Fenerbahçe, Arda Güler'in Milli Takım dönüşü sakatlık geçirdiğini açıkladı. Arda'nın dizinde travma tespit edildiği bildirildi.

Fenerbahçe'nin gözbebeği Arda Güler, A Milli Takım dönüşü sakatlık geçirdi. Ağrı hisseden Arda Güler'in çekilen MR'ında dizinde travma tespit edildiğini açıkladı.

"DİZİNDE TRAVMA TESPİT EDİLMİŞTİR"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Arda Güler'in milli takım dönüşü ağrı şikayetlerinin devam etmesi üzerine çekilen MR görüntülemesinde; dizinde travma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavi programı belirlenerek rehabilitasyon süreci başlamıştır" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe'den taraftarı kahreden Arda Güler açıklaması

1 AY SÜREBİLİR

Arda Güler'in dönüşünün en iyi ihtimalle 1 ay olabileceği belirtiliyor. Dönüş süreci henüz net değil.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Milli Takım Arda Güler Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (3)

Qwe Qwe:

El birliği ile çocuğun futbol hayatını bitireceksiniz.Ne bu ısrar anlam veremiyorum.Kulüpte oynamıyor milli takımda oynamıyor.Nasıl gelişecek oynamadan bu çocuk.Bir yeteneği daha bitirmek için herşeyi yapıyoruz.25 yaşınami gelmesi lazım oynaması için

20
9
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Neden mi? Çünkü fizik gücü yetersi bu yüzden sakatlaniyor. Yaşı 17 fiziği 15.

yanıt4
yanıt0
Eren İsmail:

Jesus haklıydı. Fiziği çok güçsüz çelimsiz. Yaş 17 ama fizik 15 bu yüzden ısrar edenler yüzünden gelişmeden sen 30 yaşın 1.90 stoper yada onliberomun arasına sokarsan sakatlanir

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title