Haberler

Fenerbahçe'den son dakika yeni hoca açıklaması

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Trabzonspor maçının ardından konuştu. Özsoy, "Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var" dedi.

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy, Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldukları Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Özsoy, "Nihai karar Antalya maçında sonra alındı. Enderi görülmeyen ama çokta eleştirildiğimiz inandığımız bir şey yaptık. Herkesin yapabileceği ve girebileceği bir risk değildi. Trabzon gibi güçlü bir rakibe karşı yollarımızın ayrıldığı hocamızla güvenerek yola devam ettik. Avrupa'da olduğu zaman bize örnek verilen bu sene rakip takımın hocasıyla anlaşıp da sezon içinde karşısına rakip olarak çıktığında bak ne kadar medeniler deniliyor. Lakin biz yaptığımızda neden böyle yaptınız dendi. Oyuncularımızda bundan sonra bu sorumluluğun bilincinde hocalarının bıraktığı yerden devam edecekler" ifadelerini kullandı.

"BURASI FENERBAHÇE"

Özsoy, " Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör arayışı bugünden itibaren başlamıştır. Kendi aramızda toplantı yapacağız, kafamızda, aklımızda, kalbimizde olanlar var" ifadelerini kullandı. Özsoy, "Yeni hoca Denizlispor maçına yetişmez sanırım?" şeklindeki soruya ise "Burası Fenerbahçe" cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Semih Özsoy Fenerbahçe Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (43)

DİĞER 17 TAKIM TARAFTARI:

ENÇOK TA AKLIMIZDA OLANLAR VAR SÖZÜNE GÜLDÜM, SİZDE AKILMI VAR

18
18
yanıtYanıtla
...:

Diğer 17 takım taraftarı demek renginin belli olmadığı tam bir karaktersiz olduğu anlamına geliyor. o yüzden aklın kimde olduğunu bilemezler. . .

yanıt18
yanıt4
..... CEVAP:

SİZ FENER CMHURİYETİ SİNİZ VE BÜTÜN TAKIMLAR SİZE KARŞIYMIŞYA , KISACASI MALSINIZ YA O ANLAMDA DEDİM

yanıt10
yanıt19
...:

Verdiğin cevapla ne kadar karaktersiz olduğunu da göstermiş oldun teşekkür ederiz.

yanıt16
yanıt8
...CEVAP:

RİCA EDERİZ, SADECE SİZDE OLAN EGO VE KİBİRİ YÜZÜNÜZE VURUYORUM. BU ARADA BEN BJK, GS VEYA TS Lİ DEĞİLİM. ANADOLU TKIMI TARAFTARIYIM BİLESİN. BİZLERİN GÖZÜNÜZDE SİZLERİN NE OLDUĞUNUZU DA GÖRÜN. ANLADIN MI DİYECEĞİM, TABİKİ ANLAMADIN

yanıt3
yanıt5
....CEVAP:

SİZ DEĞİLMİSİNİZ BÜTÜN TAKIMLAR BİZE KARŞI DİYE AĞLAYIP DURAN )))

yanıt1
yanıt2
burası fenerbahceasdfsfas:

fener haberlerine çok gülüyoruz artık. Komik haberler oluyor genelde yada üzücü :)) Orası fenerbahce mi ? :D

9
8
yanıtYanıtla
ANONİM:

Bu takım elbet bir gün toparlanacak, arkasında duran taraftar çok güçlü. O zaman oturduğun klavyenin üstünden zevkle kaldıracağız sizi :)))

yanıt7
yanıt8
HAKAN:

BİZİM ALTIMIZDA ZOR KALKARSINIZ

yanıt6
yanıt3
defolll ersun:

Ah Aykut hocam ah değerini bilmediler. .

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title