Haberler

Fenerbahçe'den disiplin sevklerine ilk tepki: Sporcularımızın sevk edilmesi tüm gerçekleri gözler önüne sermiştir

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, Trabzonspor maçının ardından PFDK'ye sevk edilen futbolcular ve görevliler hakkında konuştu. Sevklere tepki gösteren Pekin, "Değerli Camiamız, Trabzonspor karşılaşmasında maruz kaldığımız organize ve planlı linç girişimi sonrasında, sporcularımızın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi, tüm gerçekleri bir kez daha gözler önüne sermiştir" dedi.

Fenerbahçe Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, Trabzonspor maçı ardından PFDK'ye sevk edilen futbolcuları ve görevlileri için açıklama yaptı.

Fethi Pekin'in sözleri şu şekilde;

"Değerli Camiamız, Trabzonspor karşılaşmasında maruz kaldığımız organize ve planlı linç girişimi sonrasında, sporcularımızın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi, tüm gerçekleri bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu sürecin ilk gününden itibaren ne demek istediğimiz bu kararların ardından daha net anlaşılıyor. Sporcularımız, sahada sadece kendilerini savunmaya çalıştılar. Nefsi müdafaa hakkını kullandılar. Ancak ne yazık ki tamamen kendilerini savunmak adına ortaya koydukları tavır 'Rakip takım taraftarlarıyla kavga' gibi gerçeklikle bağdaşmayan bir nedenle PFDK'ya sevk edildi ve futbolcularımızın kendilerini, takım arkadaşlarını koruma refleksi yok sayıldı. Bireyin kendini koruma hakkı gerek ulusal gerekse uluslararası hukuk normlarında temel haklardan biri olarak kabul edilir. Bu hakkın savunulması için sonuna kadar mücadele edeceğiz"

Fenerbahçe'den disiplin sevklerine ilk tepki: Sporcularımızın sevk edilmesi tüm gerçekleri gözler önüne sermiştir

LİSTEDE FENERBAHÇE'DEN 3 İSİM VAR

TFF'den yapılan açıklamaya göre, Fenerbahçe'de Osayi Samuel, Jayden Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat, Trabzonspor Kulübü ve antrenör Egemen Korkmaz tedbirsiz olarak PFDK'ya sevk edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu Trabzonspor Fenerbahçe Pekin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı?
500

Yorumlar (7)

mustafa demir:

Fenerbahçe lehine yapılan hakem hatalarının üstünü örtmek için algıya devam ediyor. korkak federasyon umarım geri adım atmaz. başta maçı tatil etmeyen hakem, sonrada olaylara karışan FB ve ya liler ceza almalı. sonrada TFF yi tehdit eden Fenerbahçe en üst sınırdan ceza almalı. gidecekse de gitsin hiçbir takım taraftarının uzulecegini düşünmüyorum

85
156
yanıtYanıtla
tanju yenal:

Federasyon cıncon el ele şampiyonluğa koşuyor. Hayırlı olsun

yanıt103
yanıt77
MEHMET:

boş ve beleş birisin

yanıt39
yanıt36
Yunus Deliorman :

mustafa demir değil tenekesin sen

yanıt45
yanıt26
Mehmet Deniz:

Tam tersi Trabzonspor’un sahası en az 10 yıl kapanmali yoksa bu olaylar cinayete kadar gider.Trabzon sporun her olaydan siyrilip ceza almamasi oradaki kotu zihniyeti dahada cesaretlendiriyor ve bu çok teklikeli bir hal almaya basladi

yanıt12
yanıt2
tanju yenal:

olmadık kararlarla, yine yeniden Galatasaray'ın şampiyonluğu federasyona hayırlı olsun.Bu sene de şaşırtmadınız. Başkan takımı ligden çek Ferderasyonu ve Galatasaray'ı üzme

84
53
yanıtYanıtla
şakacı 61:

MEHMET DENİZ Fenerbahçe değil miydi polis araçlarını yakan devletin güvenlik gücüne saldıran terörist değimidir. asıl sizin terbiye edilmesi gerekiyor. Trabzon a gelene kadar sizlerin yaptığı büyük terörler var.

2
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title