Haberler

Fenerbahçe'de yeni Ozan Tufan krizi! Genç Burak Kapacak'ın oynatılmama sebebi gün yüzüne çıktı

Güncelleme:

Vitor Pereira'nın hiç şans vermediği yeni transferin kupa maçındaki kilolu yapısı taraftarın dikkatini çekti. Burak Kapacak'ın göbekli görüntüsü tepkilere yol açtı. Sezon başında takımdan ayrılan Ozan Tufan da fazla kiloları sebebiyle çok fazla eleştiri konusu olmuştu.

Fenerbahçe'nin Türkiye Kupası'nda 2. Lig ekibi Afyon'u uzatmalarda elediği maçta şans bulan oyuncuların ortaya koyduğu futbol taraftarın tepkisine neden oldu. Bu sezon hiç şans verilmeyen Burak, ilk kez süre aldı. Ancak Burak, ikinci 45'te oyundan alındı.

Fenerbahçe'de yeni Ozan Tufan krizi! 22 yaşındaki Burak Kapacak'ın oynamama sebebi belli olduGörüntü: A Spor

DİKKAT ÇEKTİ

Burak'ın kilolu yapısı dikkatlerden kaçmadı. Sarı-Lacivertli taraftarlar Burak'ın göbekli görüntüsüne tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de yeni Ozan Tufan krizi! 22 yaşındaki Burak Kapacak'ın oynamama sebebi belli oldu

ÇOK ELEŞTİRİ ALDI

Bursaspor'dan büyük umutlarla gelen Ozan, fazla kiloları sebebiyle Fenerbahçe'de gözden düşmüş, Alanya'ya kiralık gönderilmişti. Ozan, EURO 2020'deki dönüşte yine aldığı kilolar sebebiyle eleştiri toplamıştı. Vitor Pereira'nın da istemediği Ozan, Premier Lig ekibi Watford'un yolunu tuttu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Kapacak Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Emre Guler:

Genç bir sporcu bu hale gelene kadar o takımın teknik heyeti nerede hiç kımse demedı mı kardesım sana ne oluyor boyle az kendını topla dıye ınsanın aılesı bıle der oglum kendıne bak bıraz dıye

46
3
yanıtYanıtla
Hasann hasann:

Fenerbahçeyi yatma yerine çeviren, yaptıkları transferleri oynatmayan, oynayacak adamları kadro dışı bırakan, bolca paraları savuran (Ali KOÇ ve ekibi) utansın

40
0
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kırmızı Tuborgçular :)

27
7
yanıtYanıtla
Ali Aydin:

Oglum bu ne lan??? bu adami halisahaya bile cagirmazlar..33 yasinda insaatta calismama ragmen bundan daha fitim

18
0
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Vitor denen adamı takımın başına koyanlar inanın bu sezonun hesabını veremez. Hele ki şampiyonluk 3-4 puanla kaçarsa!!

3
0
yanıtYanıtla
Cihan Akdağ:

He valla aynen fb çok futbolcu kılolu

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title