Haberler

Fenerbahçe'de Lucescu sesleri! Yardımcısı olacak ismi duyanlar kulaklarına inanamadı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmesi bitecek Jorge Jesus'un yerine düşünülen adaylar arasında Mircea Lucescu'nun ismi ön plana çıkıyor. Rumen hocanın ekibinde yer alması için ise Volkan Demirel'e teklif götürüleceği iddia edildi.

Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un geleceği belirsizliğini koruyor. Sarı-lacivertlilerde Jorge Jesus'un yerine sürpriz bir isim düşünülüyor.

LUCESCU VE VOLKAN DEMİREL İKİLİSİ DÜŞÜNÜLÜYOR

Salim Manav'ın haberine göre, Fenerbahçe, Jorge Jesus ile yola devam etmeyecek. Sarı-lacivertlilerde koltuğun en güçlü adayı ise Mircea Lucescu. Rumen hocanın ekibinde yer alması için ise Volkan Demirel'e teklif götürülmesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de Lucescu sesleri! Yardımcısı olacak ismi duyanlar kulaklarına inanamadı

MONTELLA VE SERGEN YALÇIN DA LİSTEDE

Fenerbahçe'de Lucescu ile Volkan Demirel ikilisinin dışında Adana Demirspor'ıun teknik direktörü Montella da adaylar arasında. Sarı-lacivertliler öte yandan Beşiktaş'tan sonra takım çalıştırmayan Sergen Yalçın ile de ilgileniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mircea Lucescu Volkan Demirel Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (12)

CEMAL YAMAN:

Abdullah Avcı mantıklı isim tecrübesi ve yenilikçi olaması sebebiyle.. Ha olmadı emre belözoğlu olsun isterim.

6
25
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

he he oldu cimbomlu

yanıt2
yanıt0
Ahmet Gündoğdu:

abi kafayı yemiş ali koç eger gerçekse,adam gelmiş 80 yasına bu ne üretebılır,bırak git insanları takımdan soguttun,senın yuzunden ınsan zevkle bir maç izleyemiyor.

24
2
yanıtYanıtla
Mustafa Usta:

Emre belözoğlu bu takımı şampiyon yapar...Fakat onu adam yerine koyan yok...Ali koç gitmezse bu takım sittin sene şampiyon o-la-maz....

20
5
yanıtYanıtla
Fatih Araç:

ali koç bütün yanlışlıkları yapıp, başarısızlıkları tatmadan bırakmayacak anlaşıldı eğer fener şampiyon olsun bu adamla kuru ağaçta canlanır ali koç hele bi git allah için

18
3
yanıtYanıtla
VAHİM:

aragonesi getirsinler yardımcısı da Ali Koç olsun... keskin sirke küpüne zarar başkanım hırs yapmaya gerek yok bırakıp fenerbahçenin başarısında pay sahibi olabilirsiniz...

17
1
yanıtYanıtla
ALİ AKBAŞ:

Yorum yazda yalnız Aragones ölleli 3/4 sene oldu

yanıt2
yanıt0
Hasann hasann:

Allahım yine mi lucesku!!! Bi bitmedi yaaa

15
2
yanıtYanıtla
TT:

Çok geç oldu be :)

12
1
yanıtYanıtla
serdar Yılmaz :

Bir bu eksikti.. Yılmaz Vural Gelsin... Ali Koç sonunu hazırlıyor Fenerbahçede..

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title