Haberler

Fenerbahçe'de büyük ihmal! Yoğun kar yağışı sırasında çimlerin üzeri örtülmemiş

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Göztepe'ye yenildiği maçta Ülker Stadyumu'nun bozuk zemini yoğun eleştiri almıştı. Zeminin bozulmasına akıl almaz bir ihmal sebep oldu. Yoğun kar yağışı sırasında çimlerin üzerinin örtülmediği öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler, Göztepe karşısında alınan 1-0'lık yenilgi kadar Ülker Stadı'nın zeminini görünce de büyük bir şok yaşadı. Erol Bulut, mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Zeminin durumu, istediğimiz oyunu oynamamıza engel oldu" diyerek kendi stadıyla ilgili serzenişte bulundu. Buna tepki gösteren tek isim de Erol Bulut değildi.

"İŞİMİZ ÇOK ZOR"

Ali Koç, maçtan önce kadın voleybol takımının kaptanı Eda Erdem Dündar'a plaket vermek için sahaya inmişti. Başkan Koç, bu sırada zeminin durumunu yakından gördü. Koç, yönetici arkadaşlarının yanına çıktığında, "Bu zeminde işimiz çok zor" dedi ve ilgili yetkilileri yanına çağırdı. Ali Koç, stat görevlilerine çıkışarak, "Bu zeminin hali ne! Yoğun kar yağacağı belliydi, hiç mi önlem alınmadı? Üstelik yağış sırasında burada maç oynanmadı. Saha nasıl bu hale gelebildi!" sözlerini sarf etti. İstanbul'da yoğun kar yağışının yaşandığı geçen hafta, Ülker Stadı'nın çimlerinin üzerinin brandayla örtülmediği ortaya çıktı.

"MİLLİ ARADA BAKIMA ALINACAK"

Karların erimesinin ardından saha çamur içinde kaldı. Bunu düzeltmek için zemine kum döküldüğü ancak bunun da çare olmadığı öğrenildi. Yetkililer, 4 Mart'taki Antalyaspor maçına kadar çimleri düzeltmeye çalışacak. Ancak asıl bakım, 14 Mart'taki Gençlerbirliği maçı sonrası başlayacak. Milli ara nedeniyle bir sonraki karşılaşmanın oynanacağı 4 Nisan'a kadar gerekli bakımlar yapılacak.

Zeminin bu hale gelmesinde, gerekli bakımların doğru şekilde yapılmamasının da etkili olduğu öne sürüldü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ülker Stadı Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (11)

xmen:

zaten şampiyon olamayacak fener bari domates bıber patlıcan yetiştirsinler o sahada patateste olabilir tanzim satış olarak yaparlar :D:D

15
5
yanıtYanıtla
fuzan:

sanki Göztepe başka sahadaydı. Bahane çooook

13
2
yanıtYanıtla
MEMET33:

NE KAR NE YAĞMUR NEDE İHMAL O SAHANIN BOZULMASININ YEGANE SEBEBİ; 2 HAFTA ÖNCE GALATASARAYIN FENERE KAYMASINDANDIR.

9
4
yanıtYanıtla
GUMUCA 07:

Ali Koç: Bahane bulma şampiyonu. . . Şampiyonluk gidince taraftara ne desek acaba diye kurulmuş bir ekip olduğunu düşünüyorum. Tabi en büyük sebep hakemler

11
2
yanıtYanıtla
Asil:

Sarımsak ekin iyi parakazanırsınız

7
3
yanıtYanıtla
fuzan:

Bahane çoook. sanki Göztepe başka sahadaydı.

6
1
yanıtYanıtla
kayhan:

mehmet 33 fener size çok kaydı

0
3
yanıtYanıtla
asd:

Göztepe gibi bir takım size gol atıyor. Suç zeminde. Bırak bu işleri hadi dostum. Biz bu hikayeleri çok duyduk. Taraftara ne desek yavvv. Zemin kötü diyelim. Ama o zeminde size çakan göztepeye helal olsun diyorum.

1
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

hayret hep GALATASARAYI örnek alırlardı bu sefer atlamışlar :))))))))))

1
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

İŞ İŞTEN GEÇİNCE İSTERSEN KOMPLE ÇİMİ DEĞİŞTİR HİÇ ANLAMI YOK VEREM ETTİNİZ BİZİ BE

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title