Haberler

Fenerbahçe, Antalyaspor'u mağlup ederek liderliğini sürdürdü

Güncelleme:

Fenerbahçe, Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup ederek ligdeki 4. galibiyetini aldı. Sarı-lacivertliler, İrfan Can Kahveci, Edin Dzeko ve Sebastian Szymanski'nin golleriyle sahadan galip ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, ligde 4'te 4 ile yoluna devam ediyor.

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Sarı-lacivertliler, rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen mücadeleyi 3-2 kazanmasını bildi. Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren goller, Edin Dzeko, İrfan Can Kahveci ve Sebastian Szymanski'den geldi.

Bu galibiyetle puanını 12'ye yükselten sarı-lacivertliler, liderliğini sürdürürken, aynı zamanda Süper Lig'de çıktığı 4 maçta da sahadan galibiyetle ayrıldı. Ligde 1 maçı eksik olan Kanarya, evinde Gaziantep FK'yı 2-1, iki zorlu deplasmanda da Samsunspor'u 2-0, MKE Ankaragücü'nü de 1-0 mağlup etmişti.

Ayrıca Teknik Direktör İsmail Kartal da UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 6, Süper Lig'de 4 olmak üzere bu sezon sarı-lacivertlilerin başında çıktığı 10 resmi müsabakadan galip ayrılmayı başardı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Sebastian Szymanski İrfan Can Kahveci Antalyaspor Edin Dzeko Fenerbahçe Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title