Haberler

Fenerbahçe, Altay Bayındır için Ajax'tan 20 milyon euro talep edecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'de geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla Avrupa devlerinin radarına giren Altay Bayındır'a Ajax teklif yapmaya hazırlanıyor. Uzun süredir milli kaleciyi takip eden Hollanda ekibi, kalecisi Onana'yı satar satmaz Fenerbahçe'yle masaya oturacak. Ajax ile yapılacak görüşmelerde sarı-lacivertlilerin 20 milyon euro bonservis bedeli istemesi bekleniyor. Öte yandan Ajax Futbol Direktörü Marc Overmars'ın Altay için bizzat İstanbul'a gelerek görüşmeleri kendi yürüteceği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'a Hollanda devi Ajax talip oldu. Sarı-lacivertliler, yetenekli kaleci Berke Özer'in takımda bulunması sebebiyle uygun bir teklif gelmesi halinde Altay'ı satmaya sıcak bakıyor.

FENERBAHÇE UCUZA YOLLAMAYACAK

Fanatik'in haberine göre; Ajax'ın futbol direktörü Marc Overmars'ın genç file bekçisi için İstanbul'a bizzat gelip Fenerbahçe ile masaya oturması bekleniyor. Sarı Lacivertliler, Berke Özer nedeniyle Altay'ın satılmasına Szalai'ya oranla daha sıcak bakıyor. Ancak yönetimin başarılı kaleciyi ucuza yollamaya hiç niyeti yok. Ajax ile yapılacak görüşmede Fenerbahçe'nin masaya 20 milyon euroluk taleple oturması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500

Yorumlar (4)

Uğur Duran:

İyi kaleci ama 20 milyon Euro Etmez...

1
6
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

ts li senol altaya milli takimda sans verseydi simdi altay 30 40 milyon euro bonservisle piyasasi olurdu

4
3
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

He he şimdi milli takımın topculari mükemmel hocamız sayesinde 30_40 milyondan hepsi satılıyor. İyimi şans bulmamış da rezil olmamış.

yanıt2
yanıt3
Eren İsmail:

Sen 5 milyona oyuncunu dayanıyordu kalecine kim 20 verecek??

3
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title