Haberler

FB-GS Derbisinde Uçan Tekmeye Sarı Kart Çıkaran Hakem, Düdüğünü Astı

Güncelleme:

Merkez Hakem Kurulu, FB-GS maçında rakibine uçan tekme atan futbolcuya sarı kart çıkaran hakemin kariyerini bitirdi.

Gün geçmiyor ki ülkemizde oynanan herhangi bir futbol müsabakasında hakemler konuşulmasın... Profesyonel düzeyde gündemden düşmeyen hakemler, alt kategorilerde de adından söz ettiriyor!

UÇAN TEKMEYE SARI KART

Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; son olarak Elit U17 Ligi'nde geçtiğimiz gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde Sarı-Lacivertli Gürkan Başkan isimli futbolcu, Sarı-Kırmızılı rakibi Mustafa Fettahoğlu'na gaddarca bir faul yapmıştı. Ancak mücadelenin hakemi Onur Mert'in, uçan tekmeyle yapılan bu faulü sadece sarı kartla cezalandırması şaşkınlık yaratmıştı.

HAKEM FENERBAHÇELİ ÇIKTI

Sosyal medyada bütük tepki toplayan hakem Mert'in geçmişte attığı tweetlerin ortaya çıkması bardağı taşırdı. Fanatik bir Fenerbahçeli olan Onur Mert'in Merkez Hakem Kurulu ve şu anda Süper Lig'de maç yöneten hakemler için kullandığı hakaret içeren paylaşımlar ortaya çıkarıldı.

MHK, hem pozisyona gösterdiği sarı kart hem de hakem camiasına yönelik sözleri nedeniyle genç hakemin kariyerini bitirme kararı aldı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Fenerbahçe Habertürk Onur Mert Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title