Haberler

Fatsa Belediyespor'da Yönetim Kurulunu Oluşturdu

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor'da yeni yönetim kurulu oluştu.

Fatsa Belediyespor Kulübü yeni yönetim kurulu ilk toplantısını Spor Kompleksinde yaptı. Kulübün yeni başkanı ve aynı zamanda Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu başkanlığında toplandı. Toplantıda ilk olarak kulübün mali durum tablosu yeni yönetim kuruluna gösterildi.

Kulüp Başkanı İbrahim Eroğlu yaptığı konuşmada, takımın durumuyla ilgili yönetim kuruluna bilgiler verdi. Eroğlu, "Yeni yönetim kurulumuz her kesimin kucakladığı bir yönetim kurulu oldu. Türkiye'de zor görülebilecek bir tablo oluştu Fatsa'da. Özellikle siyasi parti temsilcilerimizin ve sivil toplum örgütlerimizden ve iş adamlarımızdan oluşan yönetimimiz, gerçekten isimlerini açıklayınca Türkiye'ye örnek olabilecek nitelikte. Fatsa adına neler yapılabileceğini nasıl bir sıkıntı olduğunda bir araya gelebileceğini zor günlerde gösteren bir görüntü oldu. Daha önce söylediğim gibi, bu yönetimin kurulmasında katkı veren özellikle siyasi parti başkanlarımıza ve sivil toplum örgütü başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yönetim kurulumuz da bugün bir karar aldık. İnşallah kombine bilet satışlarına başlıyoruz. Tabii, Fatsalı hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Biz bu takıma Fatsa olarak Sahip çıkarsak Bu takım Allah'ın izniyle ayakta kalacak ve önümüzde ikinci lige yükselmemiz için hiçbir neden yok. Gerçekten buna canı gönülden inanıyoruz. Takımımız gerçekten iyi oyunculardan kurulu bir takım. Sonuçlar kimseyi aldatmasın. Biz bu takıma Fatsa olarak sahip çıkarsak başarıda ardından gelecektir diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Fatsa Belediyespor'un yeni yönetimindeki isimler şöyle: Başkan İbrahim Eroğlu, Cemal Paşalıoğlu, Sezgin Aydınlık, Serhat Şahin, İlhan Battal, Murat Kıran, Zeki Karaoğlu, Ömer Yıldız, Fatih Arslan, Osman Gencel, Mustafa Uzun, Mehmet Mutlu, Hikmet Zerey, Muammer Serin, Ahmet Altay, Fazıl Şahin, Hulusi Yerebasmaz, Yaşar Sabancı, Engin Bekçi, Hüseyin Pelit, Yılmaz Şerbetçi, Mustafa Doğruca, Taha Seri, Sinan Ergün, Nihat Bulu, Ömer Dindar, Hüseyin Akot, Korhan Kuvvet ve Turgay Çetin. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fatsa Ordu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title