Haberler

Fatih Terim: Ünal Aysal Başkan Olursa Onunla Çalışamam

Güncelleme:

Galatasaray'ın kapısını çaldığı ve gayriresmi olarak teklif yaptığı Fatih Terim, "Mayıs seçimlerinde Ünal Aysal'ın aday olma ihtimali var. Onunla çalışamam. Bu yüzden gelemem." dedi.

Igor Tudor için Başkan Dursun Özbek Florya'ya çıkarma yaptı. Dursun Özbek, Sportif Direktör Cenk Ergün ile görüştü. Bu sırada bazı yöneticilerin, Fatih Terim'in kapısını çaldığı ve "Olası bir mağlubiyette Tudor gönderilecek, yeniden döner misin?" dediği öğrenildi. Terim'in, Galatasaray'a olan bağlılığından dolayı teklife sıcak baktığı öğrenildi. Ancak İmparator'un bir çekincesi vardı.

"AYSAL'LA ÇALIŞAMAYIZ, O YÜZDEN GELEMEM"

Başarılı çalıştırıcının, yöneticilere, "Elbette ki Galatasaray'da her zaman çalışmak isterim. Ancak mayıs ayındaki başkanlık seçimlerinde Ünal Aysal'ın aday olma ihtimali var. Eğer Aysal yeniden seçilirse, onunla çalışamayız. Bu yüzden gelemem" dediği kaydedildi.

ÖZBEK, SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Gelişmeleri yakından takip eden Başkan Özbek'in ise bu görüşme üzerine seçim çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. Ayrıca Başkan Özbek, Fatih Terim'in bu düşüncesinin ardından Tudor'a biraz daha sabretmek gerektiğinin kararına vardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Cenk Ergün Ünal Aysal Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

POMPACI:

FATİH BU ÜLKEYİ TERK ET ARTIK

6
9
yanıtYanıtla
T:

Bencede gelmemesi en iyisi hahaha :):)

3
3
yanıtYanıtla
Sakarya:

Bence terim hem baskan hemde teknik adam olsun

1
4
yanıtYanıtla
asabi:

adamın federasyonla tazminat davası var sözleşme bitiş tarihine kadar hangi külüpde çalışırsa ordan aldığı paralar alacaklarından düşülür federasyondan 3. 5 milyon almadan hiçbiryere gitmez boşuna haber yapmayın

3
1
yanıtYanıtla
Sakarya:

Bu ülkede teknik adam yetismiyorki futbolcu yetişsin

3
0
yanıtYanıtla
cimbom:

Fatih hoca koordinatör olmalı. Teknik direktörün üstünde, hem alt yapı ile ilgilenmeli hem de A takımı koordine etmeli. Altında Abdullah Avcı hoca olabilir. . .

0
3
yanıtYanıtla
Pasha:

Koydurursun tek taraflı fesih de tazminat yoktur maddesini baktın aysal geldi çeker gidersin hocam, bu galatasaray sen varken aysal''ı o borçlardan sonra getirirse o da onların sorunu

0
2
yanıtYanıtla
Imam:

Yeter.dus.turk.dutbolunun.yakasindan.s Bir.seyden.anladigin.yok

0
0
yanıtYanıtla
Ultra67:

Gelme ne olur gs seviyorsan en kötü zamanda bizi yanliz bitaktin batirip gittin

0
0
yanıtYanıtla
salim:

terimi getirmezler asparagas haber kadronun yarısını yollar yeni kadro kurar çok masraflı gelir bu yok zamanda

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title