Haberler

Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine öğrencisi Okan Buruk geliyor! İlk görüşmeyi Albayrak bizzat yaptı

Güncelleme:

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in kulüpten ayrılması sonrasında gündem yaratacak bir gelişme yaşandı. 19 Haziran'daki başkanlık seçimleri öncesinde Başkan Mustafa Cengiz, Terim ile bir daha çalışmayacağının altını çizmiş ve seçime katılacak adaylara da Okan Buruk ve Bülent Korkmaz isimlerini önermişti. Teknik direktör Okan Buruk'un bugün 2. Başkan Abdurrahim Albayrak ile Altur Binası'nda gizli bir görüşme gerçekleştirdiği iddia edildi.

Süper Lig'de sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan Galatasaray ligi ikinci sırada tamamladı. Şampiyonlar Ligi'nde 3 ön eleme oynayacak sarı-kırmızılılar sezonu erken açacak. Teknik Direktör Fatih Terim'in sözleşmesinin bitmesiyle takımı maçlara kimin hazırlayacağı ise merak konusu olmuştu.

"OKAN BURUK" TWITTER'DA TT OLDU

29 Ocak'ta Başakşehir ile yollarını ayıran Okan Buruk'un Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın sahibi olduğu Altur Binası'na geldiği ve iki ismin teknik direktörlük konusunda görüşmelerde bulunduğu iddiası sosyal medyada bir anda gündem oldu. Kullanıcıların iddiaya ilişkin yaptıkları yorumlar sonrası Okan Buruk'un adı Twitter'da kısa sürede TT oldu.

Galatasaray'da Fatih Terim'in yerine öğrencisi Okan Buruk geliyor! İlk görüşmeyi Albayrak bizzat yaptıTeknik Direktör Okan Buruk, 29 Ocak'ta Başakşehir ile yollarını ayırmıştı.

"GÖREVDE BULUNDUĞUM SÜRE BOYUNCA KENDİSİ İLE ÇALIŞMAYACAĞIM"

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz daha önce yaptığı açıklamalarda Fatih Terim ile bir daha çalışmayacağının altını çizerek, "Fatih Terim, Galatasaray'a hizmet etmiş değerli bir üyemizdir ama ben görevde bulunduğum süre boyunca kendisi ile çalışmayacağımı daha önce de açıklamıştım" ifadelerini kullanmıştı.

CENGİZ SEÇİME KATILACAK BAŞKAN ADAYLARINA OKAN'I ÖNERMİŞTİ

Mustafa Cengiz'in, 19 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi Fatih Terim ile çalışmak istemeyen adaylara gelecek sezonda Galatasaray'ı çalıştırması için sarı-kırmızılı camiada yetişen Okan Buruk ve Bülent Korkmaz'ı önerdiği iddia edildi. Okan Buruk 2 yıl önce Başakşehir'i şampiyon yapmıştı. Anadolu takımlarında başarılı olan ve kısa bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran Bülent Korkmaz ise Galatasaray tarihinin en fazla forma giyen ismi olarak dikkat çekiyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdurrahim Albayrak Mustafa Cengiz Fatih Terim Galatasaray Okan Buruk Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (9)

cemalettin acar :

hayırlısı olsun cengiz başkan,bir inat uğruna bunu yapıyorsan senin sonunda hızlı olur. değişim her zaman gereklidir,ama böyle olması gs gibi bir takıma yakışması.görecez neler olacağını

116
42
yanıtYanıtla
Volkan Tekir:

Helall olsun başkan şu fatih terime gideri yaptin ya helal.olsun sonunda birileri gördü bu adamın takıma zarar verdigi

51
72
yanıtYanıtla
Volkan Tekir:

Başkan adamsın adam

37
69
yanıtYanıtla
Veli Doğuç:

Sana beşkan demeye bin şahit gerekir şampiyonluğu senin yözönden kaybettik kendi egoları yözünde biz taraftarları şampiyonluktan ettin hala kalkıp fatih terime fafl söyliyorsun sen fatih terimin bacağı olamazsın saha zeminini dözeltmediniz top oynanmiycak bir zeminde takım kazansın diyorsunuz sen eğer başkan olsaydın saha zeminini yapardın öyle ben başkanım demiyceksin kalktım futbolcularda böyle dediler diye göndermiyceksin sen galata saraya çok zarar verdin git artıkta bizde kurtulalım senin

6
7
yanıtYanıtla
Mekan Yucel:

Okan buruk hocanın Galatasaray gibi büyük bir takıma başarı getirecegini hiç ümüt etmiyorum neden derseniz galatsaray kulübüne dünya çapında isim yapmış hocalar gerekli

6
5
yanıtYanıtla
Metin Develi:

Cengiz başkan gider yeni yönetim okanla konuşur futbol işlerinin kralı fatih terim futboldan sorumlu başkan olur

3
4
yanıtYanıtla
Mehmet Comert:

Okan Buruk Emre Belözoğlu Galatasaray a en büyük kazığı atanlar. Mustafa Cengiz ne yapıyor? Okan ,emre normalde Galatasaray ın kapısının önünden geçirilmezler. Bu neyin ödülü. Galatasaray değerlerini yerle bir ediyorsunuz. Bir Galatasaray lı olarakkendi hırslarınız uğtuna FATİH TERİM E SAYGISIZLIK YAPMAYIN LÜTFEN.

1
3
yanıtYanıtla
Mehmet Comert:

Okan buruk ŞAKA MI ? Kamera nerede el sallıyalım.

0
3
yanıtYanıtla
Asher Younessst:

Başkan bir git artık senin yüzünden şampiyonluk gitti fatih hocanin tirnagi bile olamazsın herkes unutulur fatih hoca asla unutulmaz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title