Haberler

Fatih Terim'e büyük şok! Tribünlerden yükselen tezahüratları duyunca yüzü düştü

Güncelleme:

Panathinaikos'un yeni teknik direktörü Fatih Terim, THY Euroleague'deki Kızılyıldız maçında tribünleri selamladığı anlarda taraftalar kulüp başkanı Giannis Alafouzos aleyhine tezahüratlar yaptı. Maçın sonlarına doğru da bazı taraftarların ıslıkladığı Terim'in yüzünün asıldığı dikkatlerden kaçmadı.

THY Euroleague'deki Panathinaikos - Kızılyıldız maçı öncesi OAKA'ya giden Fatih Terim'in tribünleri selamladığı anda kulüp başkanına karşı protestolar yükseldi. Terim'in OAKA'da tribünleri selamladığı anlarda taraftarlar, Giannis Alafouzos'u protesto etti.

Fatih Terim'e büyük şok! Yeni takımıyla maça çıkmadan protesto edilmeye başlandı

MAÇIN SONUNDA DA TEPKİLER DİNMEDİ

Maçın son anlarında ise Panathinaikos Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Ivan Jovanovic lehine tezahüratlar yapıldı. Ivan Jovanovic tezahüratlarının yoğun alkış aldığı dikkatlerden kaçmadı.

Fatih Terim'e büyük şok! Tribünlerden yükselen tezahüratları duyunca yüzü düştü

PROTESTOLAR SONRASI YÜZÜ ASILDI

Panathinaikos taraftarlarının Ivan Jovanovic'e desteği ve kendisini ıslıklamasının ardından Fatih Terim, maçın bitimine kadar salondan ayrılmadı. 70 yaşındaki teknik direktör, Kızılyıldız'ı farklı mağlup eden Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman'ı mücadele sonrası tebrik etti. Ergin Ataman ve Fatih Terim'in sarıldıktan sonra kısa bir süre sohbet etti. Deneyimli çalıştırıcının salondan yarılırken yüzünün asık olması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Panathinaikos Fatih Terim Fatih Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (26)

YİĞİT TÜRKALP:

YENİ BİR FON LAZIM PARATORA.YÜZÜ GÜLÜMSER O ZAMAN.

501
53
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Aliki Vougiouklaki (Aliki Vuyuklaki) fonu açılacakmış da o yüzden gitmiş...

yanıt41
yanıt0
Musti40 :

Para için ne hale düşürdün kendini Mister İmparator

393
36
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Yahu gelmişsin 70 yaşına bu saatten sonra macera aramanın alemi ne? Aç değilsin açıkta değilsin.. şekil itibariyle Yunanistan da başarılı olamayacaginda belli.. her şey para ile kazanılmıyor ve hakarette ücretsiz tercih senin.. bu yunanin sana karşı tavrı ortaya çıkmış gibi..atla uçağa geri gel..

300
32
yanıtYanıtla
Mete GÖK:

Ne macerası kaçmak için gitti oralara

yanıt383
yanıt32
ben diye biri:

seçile kaptırdığı paralar geri almak için diğer futbolcularımı öne sürdü acaba, parasını kurtarması için birilerini yem olarak mı kullandı ? olabilir mi

yanıt135
yanıt16
aygün:

türkiyede balondu zaten italyada söndü. kendini tekrar şişirmeye çalışıyor:))

262
40
yanıtYanıtla
Kurt Alperen:

Fatih Terim'in tipini,huyunu,siyasi yada dini görüşünü sevmeye bilirsin ama balon dediğin adam 8 lig,3 Türkiye kupası,5 Türkiye Süper kupası ve UEFA şampiyonluğu var.bu balonsa gerisi poşet o zaman

yanıt33
yanıt36
Ertan Demirel:

Nankör oldugunuz icin hicbir basariniz yok.klavye otu

yanıt3
yanıt14
Bükücü:

imPARATOR'un gülmesi için tezahürata gerek yok Maní lazım Maní

209
20
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title