Haberler

    Fatih Terim corona virüsü tedavisi gördüğü hastaneden taburcu edildi

    Güncelleme:

    Corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede karantina altına alınan Fatih Terim, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

    Corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede karantina altına alınan Fatih Terim, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edildi.

    23 Mart tarihinden itibaren hastanede yatan deneyimli teknik adam, 14 gün süre boyunca tedbir amaçlı evde karantina altında kalacak.

    Hastaneden yapılan açıklama şu şekilde:

    "23 Mart 2020 tarihinde Covid-19 teşhisi ile hastanemize yatan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yapılan kan ve tomografi tetkikleri sonucu, tedavisini gerçekleştiren Prof. DR. Ferah Ece başkanlığındaki uzman hekimlerimizden oluşan komisyon kararı ile hastanemizden taburcu edilmiştir. Hastamızın, Sağlık Bakanlığı tedavi ve takip protokolü çerçevesinde hastanede bulunduğu 7 gün sonrasında her ne kadar testi halen pozitif olsa da klinik bulgularındaki iyileşme ile tedavisinin kalan kısmını evinde sürdürmesi ve gerekli olması halinde tekrar hastanemize gelmesi uygun bulunmuştur. Hastamız, 14 gün süreyle kendisi ve sevdikleri için evinde karantina uygulamasına devam edecektir. Sayın Terim ve bu hastalıkla mücadele eden tüm hastalara geçmiş olsun dileklerimizle."

    Fatih Terim'in corona virüsü günlüğü

    1. GÜN: 23 Mart 2020

    Fatih Terim, COVID19 testinin pozitif çıktığını duyurdu.

    2. GÜN: 24 Mart 2020

    Özel bir hastanede karantina altına alındı.

    3. GÜN: 25 Mart 2020

    "İyiyim, inşallah daha da iyi olacağım" dedi.

    4. GÜN: 26 Mart 2020

    Corona virüsü spor camiasından kaptığı iddia edildi.

    5. GÜN: 27 Mart 2020

    Kızı Buse Terim, babasının durumunun iyiye gittiğini söyledi.

    6. GÜN: 28 Mart 2020

    Spor Arena'ya konuşan Rıza Çalımbay, öksürük şikayetinin bittiğini açıkladı.

    7. GÜN: 29 Mart 2020

    Öksürüğü tamamen geçen Fatih Terim'e yeni bir test yapıldı.

    8. GÜN. 30 MART 2020

    Hastaneden taburcu oldu.

    İyi haberler arka arkaya geliyor

    Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, tedavi sürecinin tamamlanmasının ardından taburcu olduğunu açıkladı.

    Galatasarayda iyi haberler arka arkaya geliyor. Teknik direktör Fatih Terimin ardından başkan yardımcısı Yusuf Günay da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Yusuf Günay, Fatih Terimin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından 24 Martta test yaptırmak için hastaneye gitmiş ve testlerinin pozitif çıkmasının ardından tedavi altına alınmıştı.

    Günay, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir hafta süren tedavi sürecim başarıyla tamamlanarak an itibariyle taburcu oldum. Ulus Liv Hospital doktorları ile sağlık personeline ve şifa dileklerini ileten herkese şükranlarımı sunuyor, tüm hastalarımıza Allahtan acil şifalar diliyorum" dedi.

    Abdürrahim Albayrak'ın tedavisi sürüyor

    Öte yandan 18 Mart'ta hastaneye yatan ve 13 gündür kontrol altında tutulan Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın ise tedavisinin sürdüğü belirtildi.

    Oğlu iyileştiğini açıklamıştı

    Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak, corona virüsten iyileştiğini açıkladı.

    Abdurrahim Albayrak'ın oğlu Hikmet Albayrak, "Tedavim tamamlandı ve Allah'ın izni ile iyileştim. Yeni yapılan son 2 test sonucum da NEGATİF geldi. Tüm hastalara acil şifalar dilerim." paylaşımında bulundu.

    (@sporarena)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fatih Terim Koronavirüs 23 Mart Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title