Haberler

Fatih'te sivil trafik polislerince taksi sürücülerine denetim yapıldı

Güncelleme:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sivil trafik polisleri, Eminönü'nde taksimetre açmayan, yolcu seçen ve kurallara uymayan taksi sürücülerine yönelik uygulama yaptı. Denetimlerde emniyet kemeri takmayan 4 sürücüye 436'şar lira, seyir esnasında cep telefonuyla konuşan 3 sürücüye 951'er lira, trafik levhalarına uymayan bir sürücüye de 436 lira para cezası kesildi. Fatma Yiğit isimli bir vatandaş ise taksi beklerken yaşadığı sorunları dile getirdi.

Fatih'te sivil trafik polislerince taksi sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sivil trafik polisleri, Eminönü'nde taksimetre açmayan, yolcu seçen ve kurallara uymayan taksi sürücülerine yönelik uygulama yaptı.

Denetimlerde emniyet kemeri takmayan 4 sürücüye 436'şar lira, seyir esnasında cep telefonuyla konuşan 3 sürücüye 951'er lira, trafik levhalarına uymayan bir sürücüye de 436 lira para cezası kesildi.

Bu arada, Eminönü'nden Bağcılar'a gitmek için uzun süredir taksi beklediğini söyleyen Fatma Yiğit, "Bir saattir burada çocukla rezil olduk. 'İleride taksi var, ona binin.', 'Durak var, oraya gidin.', 'Biz doluyuz.' diyorlar. Turistleri alıyorlar." sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Polis, yoldan geçen bir taksiyi durdurarak Yiğit ile çocuğunu araca bindirdi.

Kaynak: AA / Spor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü Fatma Yiğit İstanbul Eminönü Fatih 3.Sayfa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title