Haberler

Faruk Süren Galatasaray Başkanlığına Aday Oluyor

Güncelleme:

Efsane başkan Faruk Süren, Galatasaray'ın Mayıs ayında yapılacak kongresinde aday olabileceğini söyledi.

Galatasaray'da, Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın 26 Mayıs'ta açıklanacağının açıklanmasının ardından kulisler hareketlendi.

GALATASARAY'A 14 KUPA KAZANDIRDI

Önceki akşam sarı kırmızılı camianın önemli isimleri, eski başkanlardan Faruk Süren ile bir araya gelerek, adaylık teklifi götürdü. Yemekli toplantıda Süren'e, "Senin başkanlığında güçlü bir yönetim kurulu oluşması için gereken her türlü desteği vereceğiz" mesajı iletildi. 1996-2001 yılları arasında da başkanlık yapıp, UEFA Kupası şampiyonluğu dahil 14 kupa kazandıran Süren ise düşünmek için süre istedi.

Konu ile ilgili Hürriyet'e açıklama yapan Faruk Süren, başkan adaylığı teklifini doğrulayarak, "Galatasaray Kulübü'nden önemli ve değerli bazı arkadaşlarla çarşamba akşamı yemek yedik. Aday olmam gerektiğine dair bir fikir ortaya attılar" dedi.

EVET, OLABİLİR

Süren, "Kabul etmeyi düşünüyor musunuz?" sorusu üzerine ise, "Evet, olabilir. Galatasaray'ı yeniden fabrika ayarlarına döndürmek için bu göreve soyunabiliriz. Ancak kesin karar vermek için ailemle görüşmeliyim. Kolay değil, yaşam biçimim değişecek. Ailemdeki herkes bu konuda destek olur ve olumlu karşılarsa aday olabilirim" cevabını verdi.

26 Mayıs'ta yapılacak Galatasaray Kulübü Seçimli Genel Kurul Toplantısı için bugüne dek adaylığını açıklayan ilk isim, mevcut başkan Mustafa Cengiz'di. Cengiz'den önce başkanlık koltuğunda oturan Dursun Özbek'in de aday olması bekleniyor.

Özbek ve adaylık teklifine kapıyı kapatmayan Süren de yarışa girdiği taktirde sarı kırmızılı kulübü, tarihin en çekişmeli başkanlık seçimi bekliyor. Süren'in, kararını birkaç gün içinde açıklaması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere eski yöneticilerden Cemal Özgörköy de başkan adaylığı için camiada nabız yokladığını açıklamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mustafa Cengiz Galatasaray Faruk Süren Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (9)

AtaMobil-IOS:

Mustafa başkan devam etmeli

1
1
yanıtYanıtla
YARGIÇ:

FETO YOK SİZİ BEDAVAYA ŞAMPİYON YAPMAZLAR ARTIK FARUKCUĞUM GİT BAŞKA YERDE OTLAN...

1
1
yanıtYanıtla
Yalnız:

Bjkliler kurulduktan buyana son iki yıldır oynadığı kadar maç oynamamıştır .ilkleri daha yeni yaşıyorsunuz .ama gs daha diğerleri avrupada yenı yeni oynamaya başlarken şl de yarı finali var 80li yılların sonunda sayın bakalım gs kaç avrupa maçı oynamış.bjk şuan güç ve sağlamlık olarak gsden iyi ama daha çok fırın ekmek lazım .avrupa kupasında çeyrek final bile yok son iki yılda neden bahsediyonuz

1
0
yanıtYanıtla
Misafir:

Türkiye de spor kulüplerinin gelmiş geçmiş en başarılı başkanı ne diyor fiko biz hiçbir Türk futbolunun yakalayamadığı başarıyı yakaladık fiko guruptan çıkmayı çok büyük başarı olarak görüyor tineri fazla kaçırdığı belli oluyor Galatasaray kaç defa guruptan çıkmış bir bak fiko hani derler ya kediye yavrusu aslan gibi görünürmüş

1
0
yanıtYanıtla
TANJU:

A. G. MORU GİT ARTIK ŞU KLUPTEN

1
0
yanıtYanıtla
zlatan hıyaroviç:

dursun sen gelma . . . klübü kuruttun . . . . kapıdan kovsalar bacadan giriyorsun. . .

0
0
yanıtYanıtla
TANJU:

SALATALIKOVİÇ. . . . DOĞRU SÖYLÜYON LA

yanıt0
yanıt0
Onur:

Galatasaray şampiyonluğa gidiyor siz hala böyle haberlerle ortalığı karıştırma derdindesiniz!

0
0
yanıtYanıtla
abdullah:

PARANIN KOKUSUNU ALDILAR''YA ARTIK YOLDAN GEÇEN BİLE BAŞKANLIK İÇİN BAŞVURU YAPACAK

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title