Haberler

Falcao, taraftarların statta eşine yönelik yaptığı tezahürattan sonra ayrılma kararı aldı

Güncelleme:

Aldığı ücret sebebiyle gitmekte zorluk çıkaran Radamel Falcao, eşine karşı gösterilen tepki sonrası ayrılma kararı aldı. St. Johnstone maçında Falcao'yu yüzlerce kişi protesto etti. Yumruk şova hep en başta davet edilen Kolombiyalı forvet, bu kez tribüne en son gelen isimdi. Falcao'ya taraftarlar bu kez tepki gösterdi. Eşi Lorelei Taron'un olduğu tribüne de 'Bay bay Falcao' diye tempo tutuldu. Bunun ardından Falcao stadı üzgün bir şekilde terk etti. Ayrılık işlemlerini hızlandırdı.

Bileti kesilen Radamel Falcao'nun ayrılık süreci bir hayli yavaş ilerliyor. Ancak St. Johnstone maçında yaşananlar her şeyi değiştirdi. Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Falcao'yu takımda görmek istemeyen taraftarlar, eskiden ilk başta çağırdığı futbolcuyu bu kez en son çağırdı. Falcao'ya burada tepki gösterildi. Ardından eşi Lorelei Taron da tepkilerden nasibini aldı.

Falcao, taraftarların statta eşine yönelik yaptığı tezahürattan sonra ayrılma kararı aldı

"BAY BAY FALCAO"

Falcao'nun eşinin olduğu tribüne doğru "Bay bay Falcao" diye tempo tutuldu. Bundan haberdar olan Falcao, eşiyle birlikte ayrılma kararı aldı. Bu hafta Falcao'nun menajerlik şirketiyle Galatasaray masaya oturacak. Böylece Falcao'nun Galatasaray serüveni sona erecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Falcao Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (8)

Osman Tuna :

Serüveni başlamadı ki sona ersin... Ne umutlarla bekledi taraftar adam rüzgar değse sakatlanıyor. Yolu açık olsun

41
5
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Taraftarlar hem terbiyesizlik hemde çirkin saygızlık yapmışlar.Takımdaki 11 oyuncuyu bırakıp Falcao'ya yüklenmek ve eşine saygısızlık yapmak bizim milletin geleneğinde ve terbiyesinde yoktur.

30
15
yanıtYanıtla
Uğur Duran:

Küfre Her zaman karşıyım ama Falco'nun sitem etmeye hakkı yok. Sen sezon başında istenmediğini anlayıp ya ücret indirimini kendin talep edecektin ya da kendi başına ben gidiyorum diyecektim. Taraftarın kovmasını beklememeliydin. tribün deki Starın kimseye faydası yok

36
7
yanıtYanıtla
Orhan Aytekin:

Tam da 'büyük' gs taraftarına yakışan bir hareket... Kış geliyor, kombineleri hazırlayın. Takım kötü gidecek gibi... Yine yakarsınız ;)

11
19
yanıtYanıtla
Mustafa Aydın:

Ne yapsın taraftar bal yapmayan arıyı bi dünya para al yat ye ne alâ memleket

11
2
yanıtYanıtla
Mehmet Fatih Yardımcı:

Ayyyynen... ????????.... ??????Yessss

4
1
yanıtYanıtla
Eren İsmail:

Haklıyız abi o parayı haketmiyorsan vede gitmiyorsa buna katlanacaksin.

2
0
yanıtYanıtla
Yasemin Oz:

isabet olmuş

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title