Haberler

Facianın eşiğinden dönüldü! Fenerbahçeliler, Bağdat Caddesi'nde şampiyonluğu kutlayan Trabzonluları taşladı

Güncelleme:

Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan takım Trabzonspor oldu. İstanbul'da Fenerbahçe'nin kalesi olarak bilinen Bağdat Caddesi'nde şampiyonluğu kutlamak isteyenlere ise saldırı düzenlendi. Bir araca taş atıldığı anlar anbean kameralara yansıdı.

Süper Lig'de 2021-2022 sezonu şampiyon olarak tamamlayan takım Trabzonspor oldu. Kendi sahasında Antalyaspor ile 2-2 berabere kalan ve puanını 77'ye çıkaran bordo mavililer, bitime 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmiş oldu.

İSTANBUL'DA DA KUTLAMA YAPILDI

Şampiyonluk nedeniyle Trabzon'un haricinde başta İstanbul olmak üzere Ankara, İzmir ve Kocaeli'de de kutlama gerçekleştirildi. İstanbul'daki kutlamalarda ise talihsiz olaylar yaşandı.

KUTLAMA YAPAN ARACA TAŞ ATILDI

Fenerbahçe'nin kalesi olarak bilinen Kadıköy'deki Bağdat Caddesi'nde kutlama yapmak isteyen bazı Trabzonsporlu taraftarlar ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında kavga yaşandı. Trabzonsporlu taraftarların içerisinde yer aldığı araca taş atıldığı anlar ise anbean kameralara yansıdı.

KÜFÜRLER HAVADA UÇUŞTU

Fenerbahçeli taraftarlar ile araçta yer alan Trabzonspor taraftarları arasında küfürlerin havada uçuştuğu duyuldu. Neyse ki araç, daha fazla tehlikeye girmeden bölgeden uzaklaşmayı başardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe İstanbul Kadıköy Bağdat Spor Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Murat Vural:

Arabaya taş atan o hayvanlaşmış yaratık sen İsrail askerimisin !!!

10
8
yanıtYanıtla
mevlüt Altın:

Ancak arkamızdan koşar taş atarsınız. Futbolun Teröristlerisiniz

8
8
yanıtYanıtla
GÖBEĞİNİ KAŞIYAN ADAM :

Futbolun yeryüzünden silinmesi şart! İnsanları uyuşturan aptallaştıran ve burunlarının önünü göremeyecek hale getiren bir araç. Şu görüntüleri görüp bir insan olarak utanmayan işte benim kastettiğim insanlara örnektir.

6
3
yanıtYanıtla
kubilay göçeroğlu:

arayan belasını da bulur mevlanasını da

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title