Haberler

Erman Toroğlu'ndan dikkat çeken Rıdvan Dilmen yorumu: Serdar Tatlı olayına değişik bakmak lazım

Güncelleme:

Galatasaray'ın Ankaragücü'ne 2-0 yenildiği maçı eski hakem Erman Toroğlu değerlendirdi.

Erman Toroğlu canlı yayın sırasında "Üç gün önce Trabzon Fenerbahçe maçının VAR hakemi Cüneyt Çakır. Çok tepki almıştı. Bugünkü maçın da VAR hakemi Cüneyt Çakır. O zaman bir şey söyleyeceğim, bu iş bir tuhaf. Bu işlerdeki tayinler bir tuhaf. Kimse kimseyi yemesin." dedi.

"SERDAR TATLI İLE ÇAY İÇMİŞLİĞİM YOK"

Ayrıca Erman Toroğlu "Serdar Tatlı ile çay içmişliğim yok. Artık Rıdvan Dilmen'in Serdar Tatlı olayına biraz daha değişik bakmak lazım diyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Rıdvan Dilmen Serdar Tatlı Ankaragücü Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (43)

Vatandaş:

Sene başında Fenerasyon tarafından alınan karar gereği bu sene fb şampiyon yapılacaktır. Her türlü desteğe rağmen fenerin beceriksizliğinden dolayı bir aksilik olması durumunda b planı olarak bjk şampiyon olacaktır. gs ise diğerleri ile farkı açmaması için zinhar şampiyon olmayacaktır. Bu seneki Süper Ligin senaryosunun ana fikri budur

19
10
yanıtYanıtla
hakan:

kutluyorum sizi olayı özetlemişsiniz.

yanıt2
yanıt0
reis:

aklı sıra ALGI yapacak, yemezler toroğlu, o kadar saçmalıyosunki, tüm pozisyonları FB ye YARARMI yaramazmı ALGISI İLE Yorumlamaya çalışırken komik durumlara düşen bir zavallısın ERMAN bir zamanlar delikanlı yorumlar yapardın, fb DİJİTÜRKÜN kablolarınıu kesince sende o gün bugündür kesiksin, yani bitik, inan YORUMLARININ fb lilerin gözünde hiç bir değeri yok. . SIFIRSIN vesselam. .

13
15
yanıtYanıtla
gonyalı ali:

inşallah ERMAN okumuştur. . çok doğru tespit. . fb lehine pozisyon olunca, beyninde 40 tilki dolaşıyor ne desemde yırtsam diye. . . eyyamın kraliçesi erman dır

yanıt3
yanıt1
A spor fener dusmani:

Hic dusunuduzmu A spor neden saraçogluna alinmiyor neden basin toplantilarina alinmiyor diye Çunki ayrimcilik eyyam yapiyor tarafli yorum yapiyor kactane bjk ve fener den eski futbolculardan yorumcu var burdan yola cikin bakalim

9
17
yanıtYanıtla
Civciv:

Zuhahahahaha adamın gözünü çıkarmadığı için penaltı çalma 2 gün sonra çok daha hafifine kırmızı:D Yiyin birbirinizi. . . Çözüm: İstanbuldan hiç bir takımın dahil olmadığı yeni bir lig kurulmalı. Bu 3 kardeşte kendi liglerini kursun oynasınlar kendi aralarında. . ;)

yanıt3
yanıt1
Polat:

Evlat olsaniz sevilmezsinizde ondan gardaaasss

yanıt1
yanıt1
MEMET33:

TÜRK FUTBOLU SENARYOSU ÖNCEDEN YAZILAN BİR AÇIK HAVA TİYATROSUNDAN İBARETTİR. AYNI HAREKETLER AYRI MAÇLARDA BAŞKA DEĞERLENDİRİLİYOR.

23
1
yanıtYanıtla
kh:

İbre dönünce ağızlar açılır

yanıt3
yanıt2
MEMET33:

KH. SİZ 8 SENEDİR AĞLIYOSUNUZ.

yanıt3
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title