Haberler

Ergun Gürsoy'dan, "G.Saray'dan 2'şer milyon aldık" diyen Mesut Bakkal'a yanıt

Güncelleme:

Mesut Bakkal'ın 1986-1987 sezonunda Galatasaray'dan teşvik primi aldığını itiraf etmesinin ardından dönemin Galatasaray yöneticisi Ergun Gürsoy, "Ben kimseye para vermedim, böyle bir olay da yok. Velev ki olsa bile o zamanlar böyle şeyler yoktu. Galatasaraylı olup da Denizlili olan birisi parayı vermiş olabilir" dedi.

Galatasaray'ın eski başkan yardımcılarından Ergun Gürsoy, Mesut Bakkal'ın "Mesut Bir Adamın Hikayesi" kitabında yazdığı teşvik primi iddialarıyla ilgili konuştu. Independent Türkçe'ye konuşan Gürsoy, "Önemli bir konu tabii. İnsanların ilgisini de çekmek için durup dururken 33 sene evvelki bir olayı, hiç alakası yokken konuşmaya başlıyorlar. Bu iddiaları kitabında yazan adamı ben futbolcu olarak tanımıyorum. Hoca olarak da sadece ismini duydum. Kendisini yolda görsem tanımam. Belli ki işsiz. Hiçbir popülaritesi olmayan, takım düşüren bir futbol adamı ve böyle bir şeye tenezzül ediyor. Bunlar yakışık alan şeyler değil" dedi.

"GALATASARAYLI OLUP DA DENİZLİLİ OLAN BİRİ PARAYI VERMİŞ OLABİLİR"

Gürsoy, "Şimdi bunların söylenmesi ne kulüplere, ne o zaman yaşamış insanlara hiç yakışmıyor. Yani Beşiktaş'ın Denizlispor ile berabere kalması anormal bir olay değil ki. Herkes herkesi yenebiliyor veya berabere kalabiliyor. Bu, doğru bir olay değil. Bunu Mesut Bakkal'a da yakıştıramadım ama kitabının satması için bu tür sansasyonel bir olayı su yüzüne çıkartması yazarlık açısından kendince haklı olabilir ama ben böyle bir dedikoduya katılmıyorum. Ben kimseye para vermedim, böyle bir olay da yok. Velev ki olsa bile o zamanlar böyle şeyler yoktu. Galatasaraylı olup da Denizlili olan birisi parayı vermiş olabilir. Bu beni ilgilendirmez. Ben hoş görmüyorum, doğru bulmuyorum. Olay bundan ibaret" açıklamasında bulundu.

Mesut Bakkal'ın kitabında yer alan teşvik primi kısmı şu şekilde:

Ergun Gürsoy'dan, 'G.Saray'dan 2'şer milyon aldık' diyen Mesut Bakkal'a yanıt

GALATASARAY BEŞİKTAŞ'IN PUAN KAYBIYLA ŞAMPİYON OLDU

1986-1987 sezonunda Beşiktaş, evinde Denizlispor ile 1-1 berabere kalırken, Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yenerek son haftaya 1 puan önde girdi. Son hafta evinde Eskişehirspor'u da 2-1 yenen Galatasaray, Beşiktaş'ın 1 puan önünde 54 puana ulaşarak, 14 yıl aradan sonra şampiyon oldu. O gün 90 dakika sahada kalan Mesut Bakkal, bir de sarı kart görmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ergun Gürsoy Mesut Bakkal Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (93)

MURAT:

8 0 LIK GS ANKARAGÜCÜ MAÇIDA İNCELENMELİ O YIILIN ŞAMPİYONUDA BJK DİR

19
27
yanıtYanıtla
8jk:

haklısın 10 0 lık alisamiyende oynanan beşiktaş adanademirspor maçıda incelensin o kadar

yanıt26
yanıt5
SSK EMEKLİSİ:

8JK LI ARKADAŞA CEVAP . BİR SENE ÖNCE A. DEMİRSPOR ADANADA BJK 3-1 YENDİ VE BEŞDAŞ BUNUN NETİCESİ ŞAMPİYONLUKDA ÇOK AĞIR BİR DARBE ALDI . HA DEMİRSPORA 6slılarda ADANA DA EPEYİ Bİ GOL ATMIŞDI TANJU NUN AVRUPADA GOL GRALI OLDUĞU MAÇDA TANJU TA ORTA SAHADAN ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA GELİP VURUP GOL YAPAR İKEN TÜM DEMİRSPORLU TOPCULARDA DA GÜZEL SEYREDİYORLARDI . . . .

yanıt0
yanıt22
8jk:

Kusura bakma değil 1. ci lig takımı 2ci lig takımı bile 10 tane gol yemiyor 2ci lig takımı boluspor bile fenerbahçeye 6 tane gol atabiliyor ayrıca 2ci ligde son sıralarda yer alan kırklarelispor hem fenerbahçeyi hemde beşiktaşı kupadan eleyebiliyor o kadar

yanıt20
yanıt5
GFB:

Bu işlerin mucidi sensin ergun gürsoy . . . . trabzonsporlu eski yönetici anlatıyor: trabzonspor-fenerbahçe maçı maçtan önce ergün gursoy trabzonlu oyuncuların yanına gidecekti (yani şike teklif edecek) yanlışlıkla fenerbahçeli oyuncuların odasına gitti , fenerbahçeli oyuncular vuracaktı ellerinden zor aldık. . . .

13
21
yanıtYanıtla
Teştikli:

Ergun Gürsoy Mesut Bakkalı tanımıyorsun ama kümeye takım düşürdüğünü biliyorsun nasıl oluyor bu iş. BJK ile yine şampiyonluk yarışında ile Malatya sporlu futbolculara o dönem yeni çıkan doğan marka otoları teşvik primi olarak alenen dağıtan GS yöneticileri değilmeydi. Şikecisiniz kıvırmayın kabul edin

13
18
yanıtYanıtla
39:

Tanımıyorum dedi ama seceresini saydı

yanıt5
yanıt14
Server:

Tencere dibin kara seninki benimkinden kara,şike Tencere dibin kara seninki benimkinden kara teşvik vermeyen ve almayan takım yoktur.

yanıt12
yanıt0
E.BJK:

Şike denilince akla gelen ilk takım adamları özü bu

10
20
yanıtYanıtla
Turk:

İlk aklıma gelen iki takım fenevbahce ve gri kartal cevap doğru değilmi bence evet

yanıt2
yanıt1
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title