Haberler

Eran Zahavi, PSV ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarının transferi için sosyal medyada beğeni rekorları kırdığı Eran Zahavi'nin yeni takımı netleşti. İsrailli golcü, Hollanda ekibi PSV ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Adı daha önce Fenerbahçe'yle de anılan Eran Zahavi'nin yeni adresi belli oldu. İsrailli golcü Hollanda'nın köklü kulüplerinden PSV Eindhoven'a transfer oldu. Hollanda ekibi transferi sosyal medyadan duyurdu.

PSV Eindhoven 2 yıllık sözleşme imzalattığı 33 yaşındaki futbolcu için bonservis ödemeyecek. Zahavi, kulüp kariyerinde bugüne kadar 427 maç oynadı ve 260 gol attı.

"AVRUPA'DA NELER YAPABİLECEĞİMİ GÖSTERMEK İSTİYORUM"

Eran Zahavi transferin ardından verdiği demeçte, ''Çin'de harika zaman geçirdim. Ancak şimdi Avrupa'da neler yapabileceğimi göstermek istiyorum. PSV benim için büyük bir fırsat. Hollanda'da oynamayı dört gözle bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

TARAFTARLAR UĞRUNA BEĞENİ REKORU KIRDI

Eran Zahavi, Instagram hesabından kendisine "Come to Fenerbahçe (Fenerbahçe'ye gel)" yazan dünyaca ünlü spor sitesi 433'e "Eğer senin yorumun 500 bin beğeni alırsa... Hadi deneyelim!" cevabını vermişti.

Zahavi'nin bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarını heyecanlandırırken paylaşıma 24 saatten az bir süre içinde 748 bin beğeni ve 107 binin üzerinde yorum geldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eran Zahavi Fenerbahçe Eindhoven Hollanda Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

ZURNA ERHAN:

Fenerbahçe kabul etmediği için gelmedi. Kıskanma biraz araştırma yap

2
2
yanıtYanıtla
fb:

fenerbahçe taraftarlarından beğeni istedi gelmedi reddetti inşallah psv ye hayrın olmaz sezonu kapatırsın inşallah sakatlanıpta zahavi bey

3
1
yanıtYanıtla
Erhan:

Fenerbahçe takım olmadığı için gelmedi

yanıt0
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title