Haberler

    Emre Mor'un Menajeri: Emre ile Birlikte Transfer İçin İstanbul'a Geliyoruz

    Güncelleme:

    Emre Mor'un menajeri Muzzy Özcan, yaptığı açıklamada, "Emre ile birlikte transfer için İstanbul'a geliyoruz. Daha sonra ayrıntılı konuşacağım." dedi.

    Jeremain Lens'in transferinde henüz sona gelemeyen Fenerbahçe'nin, Emre Mor'u kiralamak için girişimde bulunduğu ve bu transferde Dortmund'un cevabını beklediği kaydedilmişti.

    BEŞİKTAŞ DA DEVREYE GİRDİ

    Gökhan Töre'nin sakatlanmasının ardından kanat ihtiyacı duyan Beşiktaş'ın da Emre için nabız yokladığı belirtilmişti. Bu gelişmelerin ardından genç oyuncunun menajeri Muzzi lakaplı Mustafa Özcan, Ajansspor'a önemli açıklamalar yaptı.

    "İSTANBUL'A GELİYORUZ"

    Ajansspor'da Özgür Sancar'ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Mustafa Özcan, "Transfer ile ilgili gelişme var. Bu akşam Emre ile birlikte İstanbul'a geliyoruz. Birlikte geleceğiz ancak şu anda bundan daha fazla açıklama yapamam. Daha sonra ayrıntılı konuşacağım" dedi.

    Borussia Dortmund'ta geride kalan sürede istediği oranda forma şansı bulamayan milli futbolcu için Alman kulübü kiralık formülünü uzun süredir düşünüyordu.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Gökhan Töre Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title