Haberler

Emre Kocadağ'dan başkan olacağı iddialarına sert yanıt: Beşiktaş'ın kaybetmesini bekleyenler üzülecekler

Güncelleme:

Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, başkan olacağı iddialarına yanıt verdi. İddiaların asılsız olduğunu belirten Kocadağ, "Beşiktaş'ın kaybetmesini bekleyenler ve bundan haz duyanlar üzülecekler" dedi. Kocadağ, ayrıca, Başkan Ahmet Nur Çebi'nin görevini sükse yapma amacında olmadan yürüttüğünü, kendisinin de bu yolda sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.

Süper Lig devi Beşiktaş'ın Asbaşkanı Emre Kocadağ, gündemde çıkan iddialar hakkında açıklamada bulundu. Başkan olacağı iddialarının asılsız olduğunu belirten Kocadağ, "Beşiktaş'ın kaybetmesini bekleyenler ve bundan haz duyanlar üzülecekler" dedi.

"BEŞİKTAŞ'IN KAYBETMESİNİ BEKLEYENLER ÜZÜLECEKLER"

İddiaların asılsız olduğunu söyleyen Emre Kocadağ, "Şahsi hedefleri uğruna Beşiktaşımızın kaybetmesini bekleyenler ve bundan haz duyanlar üzülmeye devam edecekler" ifadelerini kullandı.

İşte Emre Kocadağ'ın o açıklaması;

"Bugün bir internet sitesinde; Başkanımız Sayın Ahmet Nur Çebi'nin resmi olmasa da görevi bıraktığı, şahsımın görevi devraldığı ve seçime gideceğimiz şeklinde yalan üzerine kurgulanmış bir haber yayınlanmıştır.

Yönetim Kurulu Üyelerimiz arasında bir rekabet varmış algısını oluşturarak; kulübümüzün çalışanlarını, sporcularını, ilişkide olduğumuz kurum ve kuruluşları tedirgine tmeye, şahsi menfaatleri için kulübümüze zarar vermeye çalışanlar bu emellerine asla erişemeyeceklerdir.

Başkanımız görevini gösterişe gerek duymadan, sükse yapma amacında olmadan yürütürken biz de onunla bu yolda sonuna kadar kulübümüze hizmet etmek gayesiyle yola devam edeceğiz.

Şahsi hedefleri uğruna Beşiktaşımızın kaybetmesini bekleyenler ve bundan haz duyanlar üzülmeye devam edecekler."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Nur Çebi Emre Kocadağ Beşiktaş 3.Sayfa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title