Haberler

Edin Dzeko'dan Galatasaray için olay yorum: Penaltı için ağlıyorlar

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, sosyal medya üzerinden Galatasaray'ın Mauro Icardi paylaşımına tepki gösterdi. Dzeko, "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri" dedi. Dzeko'nun bu yanıtı, Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki tartışmaları alevlendirdi.

Derbide 0-0 berabere kalan Fenerbahçe ve Galatasaray, maç sonuna damga vurmaya devam ediyor. Icardi'nin gözündeki morluğu paylaşan sarı-kırmızılılara Fenerbahçe'nin kaptanı Edin Dzeko'dan sert yanıt geldi.

DZEK'DAN BOMBA YORUM

Fenerbahçe'nin yıldızı Edin Dzeko, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın Mauro Icardi paylaşımına tepki gösterdi. Sarı lacivertli takımın yıldızı Edin Dzeko, Galatasaray'ın açıklamasını paylaşan Fabrizio Romano'ya cevap verdi.

"PENALTI İÇİN AĞLIYORLAR"

Dzeko yaptığı paylaşımda, "Adam kafasını kale direğine çarptı ve onlar da bu fotoğrafı alıp Instagram'a koydular, penaltı için ağlıyorlar. Her zamanki halleri. Ciddi ol Fabrizio, bundan daha iyisini yapabilirsin" dedi.

Edin Dzeko'dan Galatasaray için olay yorum: Penaltı için ağlıyorlar

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mauro Icardi Sosyal Medya Galatasaray Edin Dzeko Fenerbahçe Instagram Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

SAMET TEMAS:

sen eyt'den alacağın parayla kendine bi baston al da çok konuşma kardeş

80
53
yanıtYanıtla
pentakill lol:

eyt li dediğin adam senin icardinle aynı gol sayısına sahip :D yaş farkını düşünürsek ve son derbideki performansları karşılaştırırsak icardi yanlış takımda oynuyor gs ampute takımında oynaması gerekiyor.

yanıt5
yanıt1
MoonShine:

Aaaa dzeko?? Osmanlı tokatını en iyi bilenlerdensin sen. Icardi kardeşine atılan tokatı nasıl görmezden gelebildin hayret...

34
32
yanıtYanıtla
Ertan Tuncel:

ceko bunları sen zamanla tanırsın bunlar Penaltı için ağlarlar...

14
13
yanıtYanıtla
Aykut Er:

Dedi WiFi şifresine yenilen takimin forveti

15
5
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

Adamsın sen bunların ağladığını anladın

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title